Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Η απόφαση της ΟΥΕΦΑ για τον Ολυμπιακό Βόλου!!!!


Μπορεί να 
UEFA-cupελπίζαμε σε ένα θαύμα λόγω του δεκαπενταύγουστου γιορτή της Παναγιάς αλλά το θαύμα δεν έγινε και έτσι οι Βολιώτες δεν έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την παναγία των Παρισίων, αφού η Παρι Σεν Ζερμέν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα παίξει τελικά με (την φορτωμένη με 6 γκολ από τους Βολιώτες) Ντιφερντάνζ!
Η τελευταία ελπίδα του Ολυμπιακού Βόλου ότι μπορεί να επανέλθει και στην Ευρώπη με την έφεση κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA , εσβησε και πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει και τα πλάνα του για το νέο πρωτάθλημα...
Μπορεί εντός συνόρων να πέτυχε την ανατροπή και την αλλαγή της τιμωρίας, ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά εκτός έδρας μόνο στα γήπεδα έχει νίκες (Στο Βελιγράδι 0-1 τη Ραντ και στο Λουξεμβούργο 0-3 την Ντιφερντάνζ), αφού στα Ευρωπαϊκά γραφεία απορρίφθηκε η βολιωτικη έφεση και δεν θα μπορέσει να καλύψει και τις οικονομικές απώλειες του Ολυμπιακού Βόλου από την μη τέλεση του αγώνα με την Παρί σεν Ζερμέν.
Η UEFA παρά τις πιέσεις που είχε από τον νομικό του Ολυμπιακού Μιχάλη Μιτζίκο που και πάλι συνάντησε αρνητικό κλίμα απέρριψε την βολιωτικη έφεση και έτσι την Πέμπτη παίζουν η Ντιφερντανζ -στη θέση του Ολυμπιακού- με την Παρί Σεν Ζερμέν Ετσι αποδείχθηκε ως μπέρδεμα ή μια τυπική διαδικασία το ότι ειχε φθάσει στα γραφεία της βολιώτικης ΠΑΕ έγγραφο που ενημέρωνε τους υπεύθυνους του συλλόγου για όλα τα διαδικαστικά ενόψει των αγώνων με την... Παρί Σεν Ζερμέν! Για την ομάδα του Βόλου παραμένει η πρωτόδικη απόφαση που προέβλεπε αποβολή από το Europa League για φέτος… και με αναστολή τριετή αποκλεισμό για τα επόμενα πέντε.
Ετσι βασει της πρωτόδικης απόφασης τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου στις αναμετρήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα play offs του Europa League παίρνει η Ντιφερντάνζ, ομάδα από το Λουξεμβούργο που οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν και κέρδισαν δυο φορες στον τρίτο προκριματικό γύρο.
Να σβήσει το μείον
Στο μεταξύ στον Ολυμπιακό ρίχνουν πλέον το βάρος στο πρωτάθλημα που αρχίζει στις 28 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στο χωρίς θεατές ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται το καλο ξεκίνημα καθώς η νεα χρονιά είναι εντελώς διαφορετική στην Σούπερ Λιγκα με την Βολιώτικη ομάδα να ξεκινά με μειον 10 βαθμούς και να θέλει οσο το δυνατόν πιο γρήγορα να αρχίζει να σβήνει...
Ρίχνοντας μιά ματιά στο πρόγραμμα της ομάδας, καταλαβαίνει κανείς ότι οι πρώτες δύσκολες αγωνιστικές και η συγκομιδή βαθμών σε αυτές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και στην ανατροπή της όλης κατάστασης για την οποία καλούνται να παλέψουν ο Γκράθια και ο παίκτες του για να μπορέσουν τουλάχιστον να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή τους.
Θετικό για τον Ολυμπιακό ειναι ότι την 1η αγωνιστική παίζει εκει όπου πέρσι είχε πετύχει το επιβλητικό 0-4 ,αλλα σίγουρα η πρώτη φετινή πεντάδα έχει μεγαλο βαθμό δυσκολίας με αντιπάλους τους τρεις μεγαλους ΑΕΚ,ΟΣΦΠ και ΑΕΚ , τον Αρη στο Βολο αλλα και εκτός τον ΟΦΗ... Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την ΑΕΚ στην Αθήνα θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό Π. στο Βόλο μετά πάει στην Κρήτη να παίξει με τον ΟΦΗ …και έρχεται στην 4η αγωνιστική ο Άρης στο Βόλο ενώ την 5η παίζει στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό! Ακολουθεί επαρχιακή τετράδα στην Τρίπολη με Αστέρα, με Παναιτωλικό στο Βόλο, στην Κέρκυρα και με τα Γιάννενα στο Βόλο…10η και 11η αγωνιστική ο Ολυμπιακός παίζει στο Περιστέρι με Ατρόμητο και Βόλο με Καβάλα ενώ στην 12η παίζει πάλι στο Βόλο. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές παίζει στην Ξάνθη ,υποδέχεται στο Βόλο τον Εργοτέλη, ενώ στο φινάλε του α΄ γύρου παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ...

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου