Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης την Κυριακή στις Θερμοπύλες!!!!


Μοναδικές μουσικές βραδιές θα απολάυσουν οι τυχεροί θεατές στις καλοκαιρινέςΣΥΝΑΥΛΙΕΣ του ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2011.
Από το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων - 31 Αυγούστου στο Θέατρο Γης Θεσσαλονίκης - 1 Σεπτεμβρίου, το Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου - 2 Σεπτεμβρίου, στη Φθιώτιδα και τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ-ΛΟΦΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΕΝΑΝΤΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 μ.μ. με 11:00 μ.μ.- (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ, 22310-33325 EΝΑΝΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ).
Τέλος, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στην Αθήνα στις 9 Σεπτεμβρίου 2011.
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες συναυλίες του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα εμφανιστεί σε λίγα, μα πολύ αγαπημένα του μέρη: στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων στην Καβάλα (31/8), στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη (1/9), στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου (2/9), στη Λαμία: "Μνημείο Θερμοπυλών" - 4 Σεπτεμβρίου 2011 και στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα (9/9).
Οι συναυλίες αυτές θα μας δείξουν μια διαφορετική πλευρά του Σταμάτη Σπανουδάκη. Μια πλευρά πιο ώριμη, πιο άμεση και, σίγουρα, πολύ πιο προσωπική για να εκφράσει το πιο ουσιαστικό, κατά τον ίδιο, κομμάτι της μουσικο-στιχουργικής ψυχής του. «Είναι πολύ το λίγο», μοιάζει να είναι το νέο του στοίχημα.

Καινούργιες μελωδίες και ενορχηστρώσεις, με τον ίδιο περισσότερο να «ακουμπάει» στις κιθάρες του, την Ιροντίνα, τραγουδίστρια στις «Νύφες», να γίνεται όχημα για τις καινούργιες και αγαπημένες τραγουδιστικές μελωδίες του, τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη να ηγείται με το δυνατό βιολί του της 12μελούς καινούργιας ορχήστρας εγχόρδων, τον Τσίκο στα τύμπανα και τον Στέφανο Λαρεντζάκη στα κρουστά, χρόνια τώρα ακούραστους  γεφυρώνει υπεύθυνα ρυθμό και μελωδία, και τον Δημήτρη Γιαννακάκη να αγκαλιάζει με τα πλήκτρα και τους ήχους του όλο αυτό το νέο μουσικό - ενορχηστρωτικό αξιοζήλευτο οικοδόμημα.

Θα ακούσουμε κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του «Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου», αλλά και μερικά ακυκλοφόρητα ακόμη από τον δίσκο πού τώρα ετοιμάζει. Βέβαια, όσοι χρόνια τώρα αγαπάμε τον ίδιο και την μουσική του, δεν θα φύγουμε χωρίς να γεμίσουν τ´ αυτιά μας και με τις παλιότερες, αλλά ακόμη τόσο σημερινές αγαπημένες μουσικές στιγμές του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Καινούργιες μελωδίες λοιπόν, στίχοι αλλά και ενορχηστρωτικά ακούσματα, σε τέσσερις μοναδικές συναυλίες από τον ακριβοθώρητο, μα πάντα τόσο δικό μας Σταμάτη Σπανουδάκη.

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Κατά την είσοδό τους στους χώρους των συναυλιών όλοι οι θεατές θα παίρνουν δωρεάν τον τελευταίο δίσκο του Σταμάτη Σπανουδάκη «Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου».

Τις συναυλίες του Σταμάτη Σπανουδάκη οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου