Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Οι πιο παράξενες εικόνες του Google Earth!!!!

Οι περισσότεροι έχουμε χρησιμοποιήσει το Google Earth, συνήθως για να δούμε πώς φαίνεται το σπίτι μας από τον δορυφόρο ή για να κατασκοπεύσουμε την πρώην μας. Φυσικά, στην Ελλάδα κοιτάμε και τα αυθαίρετα του γείτονα. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν ανακαλύψει πιο περίεργα πράγματα από την παράνομη πισίνα του γείτονα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις έχουν φανει χρήσιμα σε .... επιστήμονες, αρχαιολόγους, ακόμα και σε αστυνομικούς!


Δείτε τα 10 σημαντικότερα ευρύματα του Google Earth:
  • Iraq’s Bloody Lake

Δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση για το περίεργο χρώμα της λίμνης, αν και αρκετοί πιστεύουν ότι πιθανότερη αιτία είναι τα λύματα στο νερό που έχουν δώσει το κόκκινο, μολυνσμένο χρώμα. Βέβαια, για τους λάτρεις των τρομακτικών ιστοριών, υπάρχει και η φήμη ότι το χρώμα προέρχεται από την ποσότητα αίματος που έχει χυθεί σε ένα κοντινό σφαγείο. Σφαγείο για ανθρώπους.
  • Face in the Clay

Το πρόσωπο ενός Ινδιάνου παρουσιάζεται σε μία φωτογραφία του Google Earth που τραβήχτηκε στον Καναδά. «Badlands Guardian» έχει ονομαστεί ο εικονιζόμενος, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από διαβρωμένο πηλό. Υπάρχει, όμως και η φήμη ότι μοιάζει με ένα κεφάλι που φοράει ακουστικά. Προτιμώ τον Ινδιάνο, εσείς;
  • Heart-Shaped Island

Το νησί των ερωτευμένων. Το μέρος που βλέπουν οι γυναίκες και φωνάζουν ρυθμικά «ααααχ». Η κατάρα κάθε άνδρα. Η περιοχή που αδειάζει το υποψήφιο θύμα το πορτοφόλι του για να κάνει ξεχωριστή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Βρίσκεται στην Αδριατική στα ανοικτά των ακτών της Κροατίας και είναι σήμερα ακατοίκητο. Είναι 130.000 τετραγωνικά μέτρα σε μέγεθος και έχει ονομαστεί Galesnjak. Ο ιδιοκτήτης του νησιού δεν είχε καν επίγνωση του σχήματός του, μέχρι που τον πλημμύρισαν με αιτήματα από ρομαντικά ζευγάρια που ήθελαν να νοικιάσουν το νησί!
  • Lost Ship At Sea
Μπορεί να μην είναι Τιτανικός, μπορεί να μην πλησιάζει τη φήμη του Βρετανικού, αλλά είναι το μεγαλύτερο, ορατό από το Google Earth, ναυάγιο. Αναφερόμαστε στο Βολιβιανό φορτηγό πλοίο S.S. Jassim που προσάραξε και βυθίστηκε στον ύφαλο Wingate, στα ανοικτά των ακτών του Σουδάν, το 2003.
  • Swastika

Θα μπορούσε να είναι το σπίτι του Χίτλερ, όμως έγινε η Ναυτική Βάση Coronado στο Σαν Ντιέγκο. Περίπου 40 χρόνια πέρασαν για να καταλάβει ο αρχιτέκτονας και οι κατασκευαστές ότι τα τέσσερα άσχετα κτίρια που κατασκεύασαν, σχηματίζουν την σβάστικα! Σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη, το Ναυτικό ξόδεψε 600.000 δολάρια για να κρύψει και να αλλάξει το σχήμα.
  • Oprah Maze

Τη μεγαλύτερη διασημότητα στην Αμερική, την Oprah Winfrey, αποφάσισε να τιμήσει ένας θαυμαστής της, ο οποίος σχεδίασε έναν λαβύρινθο που απεικονίζει το πρόσωπό της στο χωράφι καλαμποκιού που κατέχει! Μπορείτε να φανταστείτε την αντίδρασή του στην περίπτωση που έκανε κάποιο λάθος κατά τη διάρκεια της κατασκευής…
  • Firefox Crop Circle

Το λαβύρινθο της Oprah ζήλεψε η ομάδα Linux Users και για αυτό το λόγο σχεδίασε ένα γιγαντιαίο κυκλικό λογότυπο του Firefox σε χωράφι με καλαμπόκια. Η έκταση του λογότυπου καταλαμβάνει 45.000 τετρ. πόδια και δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 50 εκατ. χρηστών παγκοσμίως που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Web.
  • Atlantis?

Τη βρήκαμε; Τουλάχιστον αυτό άρχισαν να αναρωτιούνται αρκετοί άνθρωποι μετά το εύρυμα τoυ Google Earth. Ένα πλέγμα βρέθηκε στα ανοικτά των ακτών της Αφρικής, το οποίο πιστεύεται ότι είναι δρόμοι. Η περιοχή λέγεται ότι αντιστοιχεί στο μέγεθος της Ουαλίας. Οι τεχνικοί της Google Earth προσπάθησαν να μειώσουν την δημοσιότητα που είχε πάρει το θέμα, με την αναγγελία ότι το πλέγμα ήταν στην πραγματικότητα ένα ψηφιακό δημιούργημα από τις βάρκες με σόναρ που κάνουν συλλογή δεδομένων για χαρτογράφηση, αλλά μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν άλλα …
  • Santa

Τελικά ΥΠΑΡΧΕΙ! Βρίσκεται στη Φιλανδία, το πραγματικό του όνομα είναι «Εar1grey» και καλύπτει μια έκταση 36 μιλίων.
  • Fighter Jet in Car Park
Ένα μαχητικό αεροπλάνο βρέθηκε σταθμευμένο σε μια κατοικημένη γειτονιά κοντά στο Παρίσι! Ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα πλήρες μοντέλο μινιατούρα, ενός Mirage 2000, φτιαγμένο από μια κοινότητα του Πανεπιστημίου του Παρισιού, ενώ άλλοι δηλώνουν ότι είναι ένα παλιό Mirage που στηρίζεται σε ένα παλιό γραφείο Dassault Système. Το ερώτημα είναι ένα: Παραδίδει μαθήματα οδήγησης αυτός που κατάφερε να το παρκάρει εκεί;


πηγη   http://volospress.blogspot.com/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου