Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Δελτίο τύπου του BC Volos.


Το Μπάσκετμπολ κλαμπ-Βόλος ανακοινώνει ότι αρχίζουν οι εγγραφές για την καινούργια προπονητική χρονιά, η οποία είναι η 4η  από την ίδρυση του συλλόγου.
bcvolosΣ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια πολλές ήταν οι δραστηριότητές του [ σεμινάριο Μικρών ηλικιών σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Π.Κ., τουρνουά Παιδικών ομάδων, ημερίδες κανονισμών, δημιουργία τμήματος στην Πορταριά, εσωτερικά τουρνουά και πρωταθλήματα, καλοκαιρινά camp, συμμετοχές των ομάδων του στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με μεγαλύτερη επιτυχία την κατάκτηση της 1ης θέσης του Ν.Μαγνησίας για το Εφηβικό πρωτάθλημα, συνεχείς παρουσίες της Παιδικής ομάδας στην πρώτη 4αδα, πολύ καλές παρουσίες των Παμπαίδων και Μίνι] και αρκετοί οι επώνυμοι καλεσμένοι [Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος , Κεραμεύς Νίκος, Δοξάκης Γεώργιος, Αλεξανδρής Βαγγέλης, Βασίλης Γκούμας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Καλαϊτζής, Παναγιώτης Λιαδέλης, Γιάννης Σφαιρόπουλος,  Βαγγέλης Αγγέλου , Σταύρος Δουβής,]. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαριστούν τον ΑΟΝΑΜ(πρώην), ΑΟΔΒ, όλους τους χορηγούς, τον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο του Βόλου, τους επιστημονικούς συνεργάτες ( καρδιολόγο κ. Κων/νο Πετρούλια, διαιτολόγο κ. Μαρία Μήκα ), τον Σύνδεσμο Διαιτητών και Κριτών του Ν.Μαγνησίας και πιο πολύ τους γονείς των αθλητών, -τριών για την στήριξη και αμέριστη βοήθεια που προσφέρουν από την ίδρυση του συλλόγου μέχρι και σήμερα.
Επίσης καλούν όσους γονείς και παιδιά  θέλουν να συμμετέχουν στις δραστηριότητές του για να γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο της καλαθοσφαίρισης μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα για πληροφορίες: 6946284232 – 6937062419…νέα του συλλόγου και στο face book: bcvolos και στην σελίδα: www.bcvolos.gr

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου