Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ....

Σοκ στη Λαμία από το χθεσινοβραδινό πολύνεκρο τροχαίο στο 208 χιλ. στη γέφυρα της Express Service στην εθνική οδό, έξω από τη Λαμία, με τραγικό απολογισμό 3 νεκρούς και 1 τραυματία.
54χρονος Λαμιώτης ήταν ο οδηγός της μαύρης mercedes που έκανε την κούρσα θανάτου στην εθνική οδό. Ο 54χρονος Θ.Α. δούλευε ως υπάλληλος στο λογιστήριο του αστικού Κτελ Λαμίας και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής και της 7ης ΕΜΑΚ για να απεγκλωβίσουν τους 3 νεκρούς και τον ένα τραυματία.

Το τροχαίο έγινε στις 00:35΄και σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport ο 54χρονος Λαμιώτης οδηγώντας με κατεύθυνση προς Αθήνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας πραγματοποιώντας προσπέραση σε Ι.Χ. και στη συνέχεια σε φορτηγό με επικαθήμενο.
Δυστυχώς η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη με το αθενοφόρο του Ιατρικού Κέντρου Θράκης, που είχε προορισμό την Αλεξανδρούπολη και ερχόταν από την Αθήνα.
Το ασθενοφόρο μετά τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση έπεσε πάνω στο επικαθήμενο.

Από τη mercedes ανασύρθηκε νεκρός ο 54χρονος Λαμιώτης και η 46χρονη συνεπιβάτιδα. Από το ασθενοφόρο έχασε τη ζωή του ο 43χρονος οδηγός, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο 44χρονος συνοδηγός γιατρός που επέβαινε στο ασθενοφόρο.

Η εθνική οδός παρέμεινε για αρκετή ώρα κλειστή.

Διαβάστε τι μας έγραψε αναγνώστης, αυτόπτης μάρτυρας στο θανατηφόρο τροχαίο:

<<Είμαι ακόμα σοκαρισμένος, ήμουν μπροστά στο συμβάν..Ο οδηγός του μαύρου mercedes έκανε τρελή κούρσα θανάτου διερχόμενος προς κατεύθυνση την αθηνα , Καθώς στην αρχή προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα ένα Ι.Χ. πριν την σύγκρουση συνέχισε με δεύτερη τυφλή προσπέραση πάνω την γέφυρα σε φορτηγό, όπου βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο ασθενοφόρο που κινούνταν στο ρεύμα προς θεσσαλονικη. Στην συνέχεια έπεσε πάνω στο φορτηγό το όποιο προσπερνούσε και το όποιο διαλύθηκε από την μια πλευρά. Οι μουρες από τα δυο οχήματα δεν υπήρχαν μετά την σφοδρή σύγκρουση. Απερίγραπτη τραγωδία...>>


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου