Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

12ο GALA στίβου γυναικών στη ΦΙΛΟΘΕΗ..


Ένα αθλητικό meeting, μόνο για γυναίκες, αφιερωμένο στην πρόληψη υγείας, με τη συνεργασία του συλλόγου Άλμα Ζωής. 
12ο gala στίβου γυναικών
Το Φιλοθέη Γκαλά διεξάγεται φέτος για 12η συνεχόμενη χρονιά, την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011, στο Δημοτικό γυμναστήριο Φιλοθέης. Το μίτινγκ στίβου, όπου μετέχουν αποκλειστικά και μόνο γυναίκες, φέτος είναι αφιερωμένο στην πρόληψη υγείας.

Την επίτευξη του σκοπού αυτού ενισχύει η συνεργασία με έναν σύλλογο που κι αυτός έχει επίκεντρο τη γυναίκα: τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα του Φιλοθέη Γκαλά, θα διεξαχθούν κούρσες 60 μέτρων που όμως σημασία δεν θα έχει ποια θα είναι νικήτρια ή τι χρόνο θα σημειώσει. Σημασία θα έχει να δοθεί το μήνυμα της πρόληψης!

Η καινοτομία της φετινής διοργάνωσης είναι η ανοιχτή πρόσκληση σε εξέχουσες κυρίες, από όλο το κοινωνικό φάσμα, που με τη συμμετοχή τους στον αγώνα 60 μέτρων, θα συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση του γυναικείου πληθυσμού για την αξία της πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. στον ευγενικό αυτό σκοπό.

Στο αγωνιστικό του πρόγραμμα του Φιλοθέη Γκαλά περιλαμβάνονται έξι αγωνίσματα (100 μ., 100 μ. Εμπ., ύψος, επί κοντώ, μήκος, τριπλούν) και στις προηγούμενες διοργανώσεις έχουν παρελάσει όλες οι μεγάλες Ελληνίδες αθλήτριες και σημαντικές παγκόσμιες πρωταθλήτριες και ολυμπιονίκες από το εξωτερικό.

Και φέτος, παράλληλα με το Φιλοθέη Γκαλά, έχουν ενταχθεί επίσης αγώνες για κορίτσια όλων των ηλικιών και βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο), καθώς και ορισμένα αγωνίσματα κορασίδων και νεανίδων. 

Το Γκαλά Στίβου Γυναικών διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του ΣΕΓΑΣ (ελληνική ομοσπονδία στίβου), της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, καθώς και της ΕΑΑ (Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου) και μεταδίδεται ζωντανά από την κρατική τηλεόραση.

Καλλιγά 77, Φιλοθέη
Τηλ: 210 6812450

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου