Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ...... περι ντοπας


Αποκαλυπτικός ΝτιέγοΛησμονώντας τις δικές του... πομπές, ο Ντιέγο Μαραντόνα προβαίνει σε αποκαλύψεις στοχεύοντας στον μισητό του Χούλιο Γκροντόνα, πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής.
Αναφερόμενος στους αγώνες μπαράζ ανάμεσα σε Αργεντινή και Αυστραλία, που θα έκριναν τη συμμετοχή στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994 στις ΗΠΑ, ο Μαραντόνα αποκάλυψε: «Στην προκριματική φάση μας είχαν κάνει καμιά δεκαριά ελέγχους. Ομως στους πιο σημαντικούς αγώνες μας, στα μπαράζ, όπου θα κρινόταν αν θα πηγαίναμε στις ΗΠΑ, δεν μας έκαναν. Πριν από τα ματς με την Αυστραλία μας έδωσαν ένα καφεδάκι. Κάτι είχαν βάλει μέσα και τρέχαμε περισσότερο. Αυτό ήταν απατεωνιά και ο Γκροντόνα το γνωρίζει πολύ καλά»!
Η Αργεντινή πήρε το εισιτήριο για τα τελικά με ισοπαλία στην Αυστραλία και νίκη (1-0) στο Μπουένος Αϊρες. Εκεί, σε αντιντόπινγκ κοντρόλ, μετά το 4-0 επί της Ελλάδας, ο Μαραντόνα βρέθηκε ντοπαρισμένος με κοκτέιλ απαγορευμένων ουσιών, τιμωρήθηκε από τη FIFA και αποπέμφθηκε από τη διοργάνωση. Οσο για τον 79χρονο Γκροντόνα, βρίσκεται στο στόχαστρο του Μαραντόνα γιατί εκείνος τον απέλυσε από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αργεντινής μετά το αποτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.


πηγη    εθνοσπορ
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου