Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αλλάζει χέρια η «Εξέδρα»


Η είδηση «πάγωσε» τους συντάκτες και τους εργαζομένους της «Εξέδρας» καθώς τους ανακοινώθηκε αρμοδίως ότι το αθλητικό φύλλο του ΔΟΛ πέρασε στα χέρια του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη («Sportime», «Επενδυτής», Tempo, Planet) και το παρελθόν του 
στα ΜΜΕ… προβληματίζει.
Η συμφωνία Ψυχάρη-Ανδρουλιδάκη για την «Εξέδρα», που απομένει να ανακοινωθεί επίσημα, λένε οι πληροφορίες, ότι έκλεισε ανάμεσα στο 1 με 1,5 εκατ. ευρώ ενώ, όπως λέγεται, τα χρήματα προέρχονται από την πώληση έκτασης του Ανδρουλιδάκη στη Θεσσαλονίκη.
Ο ίδιος ο Ανδρουλιδάκης μιλώντας στον αθλητικό ραδιοσταθμό NovaΣπορ fm για τα σχέδια που έχει για την «Εξέδρα» τόνισε ότι «αλλαγές θα γίνουν και θα πρέπει να γίνουν γρήγορα. Η φθορά, λόγω της κρίσης, είναι σημαντική και απαιτείται να αλλάξουν κάποια πράγματα, για να επιστρέψει το κοινό ή να προσεγγίσουμε νέο κοινό. Η πρόκληση ακούει στο όνομα “ίντερνετ”. Αλλάζει τα δεδομένα του αναγνώστη. Αυτό θα πρέπει να έχουμε μπροστά μας εάν θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Απαιτείται πλέον να φτιάξουμε μια μετα-ιντερνετική εφημερίδα. Αυτός είναι ο άξονας που θα κινηθώ, στη μορφή που θα φέρει –έτσι ελπίζω- αποτέλεσμα και θα ικανοποιήσει το κοινό. Η εφημερίδα είναι ζημιογόνος. Καμία επιχείρηση που παρουσιάζει σταθερά ζημιές δεν θα είναι εύκολο να ζει».

Επίσης για το ενδεχόμενο να υπάρξουν απολύσεις με την αλλαγή ιδιοκτησίας είπε ότι «δεν είναι ο πρώτος μου στόχος να γίνουν απολύσεις. Δεν θα αλλάξει κάτι. Έχω δείξει και στο παρελθόν πως δεν είναι οι προθέσεις μου. Δεν θα περικόψουμε κόσμο. Εάν στη προσπάθειά μας, υπάρξει κάποιος που δεν θέλει να προσαρμοστεί, τότε, αυτό είναι άλλο. Είναι απάνθρωπο να απολύεται ένας άνθρωπος».
Σχετικά με το αν θα παραμείνει ο ίδιο τίτλος στην αθλητική εφημερίδα τώρα που άλλαξε χέρια ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης ανέφερε ότι «δεν μπορώ να πω ότι θα παραμείνει σαν τίτλος. Το συγκρότημα που την είχε, είχε σκοπό να κλείσει η εφημερίδα και να μείνει μόνο το site. Εγώ δεν έχω αυτή την πρόθεση… Θέλω να παραμείνει η εφημερίδα. Επομένως, ίσως ο τίτλος της να μην είναι αυτός που θέλω. Θέλω να μιλήσω με τα παιδιά τις επόμενες ημέρες, να καταλάβω τον τρόπο λειτουργίας της εφημερίδας και από κοινού να σχεδιάσουμε. Η εφημερίδα έχει εξαιρετικά στελέχη. Θα βοηθήσουμε αποτελεσματικά, για να φτιάξουμε μια εφημερίδα με κέρδη».

topontiki.
devil @-Ειδήσεις από τη Θράκη και ότι συμβαίνει τώρα στον υπόλοιπο κόσμο
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου