Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΡΑΓΚΜΠΙ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ!


Αθλητικός Σύλλογος Ράγκμπι Φούτμπολ Αθηνών
Athens Rugby Football Club

ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΡΑΓΚΜΠΙ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ

ATHENS RUGBY vs LIONS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κυριακή 29 Μαΐου Δημοτικό Γήπεδο Δομοκού ώρα έναρξης 13.00

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος Αthens Rugby έρχονται και πάλι στο φιλόξενο ΔΟΜΟΚΟ για έναν αγώνα επίδειξης με την ομάδα των Lions από τη Θεσσαλονίκη. Ελάτε να γνωρίσετε το νέο Ολυμπιακό Άθλημα (το άθλημα του ράγκμπι έχει ενταχθεί επισήμως στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016), ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους έξι φορές Πρωταθλητές Ελλάδος και να απολαύσετε έναν δυνατό αγώνα ράγκμπι, το σπορ που κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους στην Ελλάδα.
O Αθλητικός Σύλλογος Ράγκμπι Φούτμπολ Αθηνών ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2004 από επτά έλληνες παίκτες με πάθος και αγάπη για το άθλημα του Ράγκμπι. Την ίδια χρονιά ιδρύθηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι (ΕΟΡ) και το άθλημα έκανε τα πρώτα του επίσημα βήματα στη χώρα μας.
Το 2005 διοργανώθηκε το πρώτο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι υπό την αιγίδα της ΕΟΡ. Οι Αthens Rugby κατέκτησαν τον τίτλο του Πρωταθλητή αήττητοι και παράλληλα εξασφάλισαν το δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συλλόγων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (FIRA).
Συνολικά οι Αthens Rugby έχουν κατακτήσει EΞΙ Πρωταθλήματα σε ισάριθμες διοργανώσεις, ενώ έχουν και το εντυπωσιακό ρεκόρ νικών 43 - 0 εντός συνόρων. Τελευταίο απόκτημα στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου το Κύπελλο του Πρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2010-11 .
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ράγκμπι ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία το Δήμο Δομοκού και την τοπική κοινωνία για τη στήριξη που προσφέρουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου.




dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου