Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πως φτάνετε στη Σκόπελο στη Σκιάθο και την Αλόννησο ΣΠΟΡΑΔΕΣ


Οι εταιρείες έχουν ανακοινώσει τα δρομολόγια τους για το καλοκαίρι του 2011. Και σύντομα θα φαίνονται ενημερωμένα και στους πίνακες δρομολογίων.
Μεγάλες προσφορές HSW επισκεφθειτε www.hsw.gr
Για Βόρειες Σποράδες με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία! Εισιτήρια Super Οικονομικής Θέσης με συμβατικά πλοία από 15?* και αυτοκίνητα από 50?**  Εισιτήρια Super Οικονομικής Θέσης με ταχύπλοα από 22? * *
Οι προσφορές ισχύουν στην Οικονομική θέση. Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων με ταυτόχρονη κράτηση και έκδοση εισιτηρίου. Τα εισιτήρια αυτά δεν ακυρώνονται, δεν επιστρέφεται ο ναύλος αλλά μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας (Open) και μπορούν να αντικατασταθούν έως το τέλος του έτους με νέο εισιτήριο με την καταβολή της διαφοράς από τον ισχύοντα κανονικό ναύλο.
** Η προσφορά για το ΙΧ ισχύει μαζί με τουλάχιστον ένα εισιτήριο προσφοράς επιβάτη..
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΛ LINES
Η ΝΕL LΙΝΕS γιορτάζοντας την έναρξη δρομολογίων στα νησιά των Σποράδων και θέλοντας εξίσου να στηρίξει τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο,αποφάσισε τη χορήγηση έκπτωσης 10% στους μόνιμους κατοίκους των νησιών αυτών.
Η εορταστική αυτή έκπτωση ισχύει για ταξίδια από Δευτέρα έως και ΠέμπτηΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 και για όλη την τουριστική περίοδο.
Έκπτωση 20% για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο
Η ΝΕL LΙΝΕS στα πλαίσια της έναρξης των δρομολογίων της προς τις Σποράδες και με σκοπό την τόνωση της τουριστικής κίνησης στη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο, από ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 14.06.11 ΕΩΣ ΚΑΙ 14.07.11 και για τους ανωτέρω προορισμούς, χορηγεί έκπτωση 20% σε επιβάτες και Ι.Χ.
Μόνη προϋπόθεση για την εορταστική έκπτωση, είναι η προσκόμιση παραστατικού που να αποδεικνύει την κράτηση σε Ξενοδοχείο ή Ενοικιαζόμενο Δωμάτιο σε ένα από τα νησιά των Σποράδων.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προς Σκόπελο και Σκιάθο . Εναρξη δρομολογίου απο 08 ΙΟΥΛΙΟΥ ( KAΙ ΑΠΟ 27/07/11) ως 04 ΣΕΠ καθε ΚΥΡΙΑΚΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ . Ενημερωθείτε πιο κάτω πιο αναλυτικά.
Απο Σκιαθο και Σκόπελο προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ (ΑΠΟ 27/07/11) .
Απο Αγιο Κωνσταντίνο το ταχύπλοο πλοίο ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ της ΝΕΛ απο 15/04/2011, και στην ιδια γραμμή το συμβατικό της HSW Εξπρές Πήγασος απο Αγιο Κωνσνταντίνο προς Αγνώντα Σκοπέλου απο 9/06/2011

Η Σκόπελος απέχει 60 ν.μ απο τον Βόλο, 61 ν.μ απο το λιμάνι του Αγίου Κωσταντίνου (βρίσκεται στο νομό Φθιώτιδας) και 120 ν.μ απο τη θεσσαλονίκη.
Το νησί έχει 3 λιμάνια.
  • Το κύριο λιμάνι της Σκοπέλου,
  • το Λουτράκι (επίνειο λιμάνι της Γλώσσας)
  • και τον Αγνώντα

    (χρησιμοποιείτε οταν τα μελτέμια είναι ισχυρά οπότε οι βόρειοι άνεμοι εμποδίζουν την προσέγγιση στο λιμάνι της Σκοπέλου).
Για Σκόπελο αλλα και για την Σκιάθο και την Αλόννησο μπορείτε να ταξιδέψετε με πλοίοκαταμαράν καιιπτάμενα δελφίνια .
Η υψηλή τουριστική περίοδος για το νησί της Σκοπέλου είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος.
(τα πλοία και οι ώρες αναχωρήσεων πιθανώς να αλλάζουν τακτικά γι'αυτό θα ενημερώνεστε απο τα πρακτορεία ή και απο τα openseas.gr & Greek Travel Pages) . 
Φροντίστε να προμηθευτείτε και τα εισιτήρια της επιστροφής σας όταν επισκεφτείτε το νησί κυρίως τον Αυγουστο για να μην ταλαιπωρηθείτε άδικα. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 
2) ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ στο νησί ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ (αεροδρόμιο Σκιάθου JSI ) με την
OLYMPIC AIR (
www.olympicair.comκαι απο το εξωτερικό φίλοι έλληνες του εξωτερικού μεσω ΣΚΙΑΘΟΥ, ΑΓΧΙΑΛΟΥ = (ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΟΛΟΥ www.volosairport.gr), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣκαι επειτα με την τακτική ακτοπλοικη σύνδεση ή το ΚΤΕΛ απο Αγιο Κωνσταντίνο, Βόλο & θεσσαλονίκη (δείτε ολες οι εταιρείες που πετάνε προς ΑΘΗΝΑ !!) ολες οι πτησεις προς Σκιαθο και θεσσαλονίκη στο κατω μερος τις σελίδας !!!

το Skopelos Web Site εψαξε πριν απο εσάς και σας διευκολυνει παρέχοντας τους κατάλληλους εξωτερικούς συνδέσμους με όλα τα δρομολόγια απο Βόλο Αγιο Κωνσταντίνο Θεσσαλονίκη τόσο από/προς Σκόπελο οσο και από/προς Σκιάθο & από/προς Αλόννησο για ολες τις Σποράδες δηλαδή

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου