Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Προσοχή! Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε προϊόν φυσικού χυμού!!!!

Προσοχή! Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε προϊόν φυσικού χυμού!Η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, μετά από καταγγελία, διερεύνησε και  διαπίστωσε τη διακίνηση φυσικού χυμού στον οποίο εντοπίστηκε η ανάπτυξη μυκήτων στο στόμιο της πλαστικής φιάλης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία ‘ΟΛΥΜΠΟΣ 100% Ελληνικός Φυσικός Χυμός, μήλο, πορτοκάλι, καρότο’, σε συσκευασία των 500ml, με ημερομηνία λήξης 15/12/11.
Το προϊόν παρασκευάζεται από την εταιρεία ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ Α.Ε. ‘ΟΛΥΜΠΟΣ’, η οποία εδρεύει στο 16ο χλμ Ε.Ο. Λάρισας – Θεσσαλονίκης, Τ.Κ.41002.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την προληπτική ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του προϊόντος, για προληπτικούς λόγους να μην το καταναλώσουν.
‘Το επιστημονικό προσωπικό του ΕΦΕΤ συνεχίζει σε καθημερινή βάση την σκληρή προσπάθεια για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία των καταναλωτών με εντατικούς ελέγχους, με δειγματοληψίες τροφίμων και με άμεση ανταπόκριση στις καταγγελίες των πολιτών σε κάθε σημείο εμπορίας και διακίνησης τροφίμων ανά την Ελλάδα. Στόχος μας είναι ο πολίτης καταναλωτής να μην εκτίθεται στον παραμικρό κίνδυνο. Να αισθάνεται και να είναι ασφαλής’, τόνισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Μίχας.


πηγη  http://www.efet.gr/
http://www.streetpress.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου