Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ τα περί έλλειψης καυσίμων.


Κανονικά γίνεται ο εφοδιασμός των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας με καύσιμα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο που αφορούσαν στην έλλειψη καυσίμων για την κίνηση υπηρεσιακών οχημάτων.

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ τα περί έλλειψης καυσίμων
Οπως διευκρινίζει η ανακοίνωση, ο εφοδιασμός καυσίμων στις δεξαμενές της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου δεν γίνεται από συμβεβλημένους ιδιώτες πρατηριούχους, πραγματοποιείται μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προ διημέρου παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στην εύρυθμη ροή του εφοδιασμού των καυσίμων, μέσω της διαδικασίας προμήθειας από τις Ένοπλες Δυνάμεις, "χωρίς υπαιτιότητα του Σώματος".
Ωστόσο, όπως τονίζεται, με ενέργειες της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας ο εφοδιασμός των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας γίνεται κανονικά μέσω των Υπηρεσιών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ιδίως από τα αποθεματικά του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και με απευθείας διάθεση καυσίμων από τα Ελληνικά Πετρέλαια.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου