Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η αιτία θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη και το ξέσπασμα του πατέρα





Ξέσπασε ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, Τάκης, 40 μέρες μετά τον άδικο χαμό του γιου του, μιλώντας για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 29χρονο επιχειρηματία.

"Μπορεί ο θάνατος να επήλθε από το οξύ έμφραγμα, αλλά η βασική αιτία ήταν τα αναβολικά και τα διάφορα σκευάσματα. (...) Η πολιτεία πρέπει να τροποποιήσει την νομοθεσία ούτως ώστε να καταστήσει τα αναβολικά ως τα σύγχρονα ναρκωτικά. Τα αναβολικά είναι τα σύγχρονα ναρκωτικά. Και μάλιστα είναι χειρότερα από τα συνηθισμένα, κοινά ναρκωτικά, γιατί κυκλοφορούν εν ονόματι μιας ομορφιάς και μια δήθεν υγείας. Είναι κρίμα για όλα τα παιδιά του κόσμου, που γυρνάνε στα γυμναστήρια και μέσα και έξω από τα γυμναστήρια και πουλούν αυτά τα σκευάσματα. Οι έλεγχοι πρέπει να γίνουν πάρα πολύ αυστηροί για να μην χαθούν και άλλες ζωές" κατήγγειλε στην κάμερα του STAR ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, Τάκης.

Σαράντα μέρες μετά το θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη, του Έλληνα Μπέκαμ, οι γονείς και οι φίλοι του έκαναν ένα ιδιότυπο μνημόσυνο στη μνήμη του. Το Σάββατο οργανώθηκε ένα bazaar με τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα, τα έσοδα από την πώληση των οποίων δόθηκαν για την ενίσχυση του συλλόγου "Χαμόγελο του παιδιού".

"Είμαι σίγουρος πως ο Νίκος αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας και χαμογελάει. Τα χρήματα αυτά θα πάνε σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη" είπε ο Τάκης Γιγουρτάκης.


real.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου