Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΔΡΑΜΑ: Ονειρούπολη: Το χωριό του Αη-Βασίλη στη Δράμα!!!!

Η Δράμα τα τελευταία χρόνια τείνει να ταυτιστεί στη συνείδησή όλων μας με το πιο υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Μια πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, μια Ονειρούπολη, που κλείνει στη ζεστή αγκαλιά της όλη την κατάνυξη των άγιων ημερών, με εκδηλώσεις που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, για να νιώσουν όλοι ξανά παιδιά με καλοσύνη και αγάπη στην καρδιά. Η Ονειρούπολη του Δήμου Δράμας είναι πλέον, κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή - δράση που πραγματοποιείται στην χώρα μας. Πολύ γρήγορα γνώρισε την καθολική αποδοχή της τοπικής κοινωνίας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της.




Η Ονειρούπολη θα λειτουργήσει φέτος για 8η χρονιά.
Θα ανοίξει τις πύλες της στις 4 Δεκεμβρίου 2011 και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2012.
Αν νομίζετε ότι η Δράμα πέφτει κάπως μακριά, για όσους κατοικούν στα νότια της χώρας, εμείς θα σας πούμε ότι καλύτερη ευκαιρία για ταξίδι δεν θα μπορούσατε να έχετε. Εξάλλου, εκτός από την Ονειρούπολη που αποτελεί το σούπερ δέλεαρ για χριστουγεννιάτικη απόδραση, η πόλη της Δράμας έχει τόσα να δείτε και να κάνετε (θα μαγευτείτε από τις πλατείες, τα σοκάκια, τα ποταμάκια που κυλούν στην πόλη, τα όμορφα νεοκλασικά σπίτια), που θα την βάλετε στο πρόγραμμα και για επόμενο ταξίδι.
Αυτές τις μέρες που είναι «ντυμένες» με την μαγεία των Χριστουγέννων και στολισμένες με την χρυσόσκονη του παραμυθιού, ο Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνονται σε μια Ονειρούπολη… ένα πραγματικό χωριό του Αη Βασίλη!
Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης περιλαμβάνει δεκάδες εκδηλώσεις και happening, από την πρώτη έως την τελευταία μέρα και πρωί και απόγευμα. Φιλοξενεί δράσεις και εκπλήξεις τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους επισκέπτες της στα πολλά ξύλινα σπίτια του παραμυθένιου χωριού.



πηγη  http://www.streetpress.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου