Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Πέντε στα πέντε η Μούτα Δομοκού επί του ΑΜΣ « Κύνος» Λιβανατών!!!!


«Χάθηκαν στη «μούτα»»!!!
Το πέντε στα πέντε πέτυχε η Μούτα Δομοκού το απόγευμα της Κυριακής (20/11) στο κλειστό του Δομοκού κόντρα στον ΑΜΣ « Κύνο» Λιβανατών  με 70 – 62!.

Η ομάδα του «Κύνου» χάθηκε στη… «μούτα» (ομίχλη) του Δομοκού καθώς η άλλη… Μούτα , η ομάδα μπάσκετ του Δομοκού, επεκράτησε σ’ όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, κέρδισε δίκαια για μια ακόμη φορά και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με τον αέρα του αήττητου! 
Οι «άνθρωποι της ομίχλης» ή άλλως «MUTAH JAZZ» πανηγυρίζουν δίκαια και οιφίλαθλοι του Δομοκού που γέμισαν  για μια ακόμη φορά ασφυκτικά τις κερκίδες στο κλειστόΓυμναστήριο του Δομοκού, έφυγαν πλήρως ικανοποιημένοι από το γήπεδο απολαμβάνοντας θέαμα και αποτέλεσμα.

Από τους παίχτες της ομάδας της Μούτας δεν υπάρχουν υστερήσαντες και όπως δήλωσε αποκλειστικά στο LamiaTimes.gr ο προπονητής Νίκος Τσουκαλαδέλης, «οι παίκτες μου ήταν πάνω από κάθε προσδοκία»!
Επιτυχημένο και πάλι το εξαιρετικό δίδυμο της Τεχνικής ηγεσίας, ο προπονητής Νίκος Τσουκαλαδέλης και ο βοηθός προπονητή Πολύβιος Κασιδόπουλος, που δήλωσαν πλήρως ικανοποιημένοι από τους παίκτες τους και ασφαλώς, από την πορεία της ομάδας.
Επίσης εξαιρετικό και το δίδυμο της διαιτησίας Κοτσιμπή – Χριστοδούλου, με άψογα και δίκαια σφυρίγματα.
Ευχόμαστε και πάλι καλή συνέχεια στην ομάδα της Μούτας Δομοκού!
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου