Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Το μονότερμα της δεκαετίας!

Το μονότερμα της δεκαετίας!Η εικόνα του ματς ήταν από τη μία πλευρά μια ομάδα η οποία έπαιζε τον αντίπαλο της στη μεγάλη του περιοχή για 65 λεπτά και από την άλλη μια ομάδα που κατάφερε να σκοράρει πρώτη, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο της. Το τελικό 1-1 είναι από εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το ποδόσφαιρο απρόβλεπτο.

Το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι ήταν καθαρά θέμα τύχης της μιας ομάδας και ατυχίας μαζί με επιπολαιότητα της άλλης. Γιατί ναι μεν οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είχαν σε καλή βραδιά τον Μιραλάς, που βρέθηκε σε αρκετές φάσεις. Ναι μεν ήταν εντυπωσιακός ο Τζιμπούρ και καλός ο Φουστέρ, ωστόσο ο Βέλγος είχε τη δυνατότητα να αλλάξει τη ροή του ματς μετά το 1-1 και δεν τα κατάφερε.

Το οξύμωρο μάλιστα είναι πως το τετ α τετ που έχασε Μιραλάς είναι από τις φάσεις που συνηθίζει να «τελειώνει» με γκολ ο διεθνής στράικερ των πρωταθλητών. Το δοκάρι του Φουστέρ στο πρώτο μέρος και συνολικά οι πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν από τον Ολυμπιακό συνθέτουν το σκηνικό του αγώνα, όπου πρωταγωνιστής ήταν αναμφίβολα η ομάδα του Πειραιά.

REDάκια
*Η είσοδος του Γέστε στο ματς ήταν επιβεβλημένη και ορθώς ο Βαλβέρδε έβαλε τον συμπατριώτη του με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Σίγουρα όμως ο Ισπανός ήταν επηρεασμένος από τη δίμηνη αποχή.
*Πολύ καλή η διαιτησία του Γιάχουν. Οι αποφάσεις του ήταν σωστές και το κυριότερο δε σφύριζε συνέχεια, γεγονός που επέτρεψε στις δύο ομάδες ή για να ακριβολογούμε στη μία από τις δύο, να έχουν ρυθμό στο παιχνίδι.
*Καλή εμφάνιση και από τον Καπίνο για τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό τερματοφύλακα των «πράσινων» να είναι ο κορυφαίος της ομάδας του.
*Τέτοιο μονότερμα, δύσκολα θα συναντήσουμε ξανά σε ντέρμπι. 22-6 τελικές!


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου