Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Την πρώτη εβδομάδα Ιουλίου οι κρίσεις, Πιέζουν για θέσεις τα blue boys... Ποιος είναι ο απόστρατος συμβουλάτορας

Την πρώτη εβδομάδα Ιουλίου οι κρίσεις, Πιέζουν για θέσεις τα blue boys... Ποιος είναι ο απόστρατος συμβουλάτορας


Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι κρίσεις στην Αστυνομία σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr. Προς το παρόν, ο κ. Δένδιας με όλους όσοι από τους στενούς συνεργάτες του έχουν καταλάβει θέσεις κι ενημερώνονται με πυρετώδεις ρυθμούς για πρόσωπα και δρομολογημένες προτεραιότητες, ούτως ώστε στο συντομότερο δυνατό χρόνο να καταστρωθεί το σχέδιο για η ιεραρχική διάρθρωση με την οποία η Αστυνομία θα πορευτεί στο εγγύς μέλλον.
Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, ήδη στον έβδομο όροφο της Κατεχάκη γίνεται η καθιερωμένη (τα πρόσωπα αλλάζουν αναλόγως κυβέρνησης και υπουργού) "πασαρέλα" τριών επίδοξων μνηστήρων θέσεων κοντά στον υπουργό, προς τη διεύθυνση επισήμων, ή προς τη Βουλή ή ότι άλλο ... κάτσει! Πρόκειται για αξιωματικούς που υπηρέτησαν σε νευραλγικές θέσεις και πόστα κυρίως στην πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή και όχι κατ' ανάγκη στην Κατεχάκη, αλλά και αλλού.
Ο κ. Δένδιας, χωρίς όμως να τον έχει εμφανίσει στο προσκήνιο ούτε ως εξ' απορρήτων, ούτε με κάποια άλλη προς το παρόν επίδημα ιδιότητα, εμφανίζεται να έχει ως μυστικοσύμβουλο απόστρατο αξιωματικό από τα ... βόρεια τμήματα της Ηπείρου, με τον οποίο διατηρούσε άριστες σχέσεις πολύ πριν υπουργοποιηθεί.

ΠΗΓΗ   http://www.bloko.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου