Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Εκπρόσωπος τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αναλαμβάνει ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α Χρήστος Μανούρας


Μία μία έρχονται οι αλλαγές στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Σειρά έχει τώρα η θέση του εκπροσώπου
του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Το γραφείο του αστυνομικού υποδιευθυντή Αθανάσιου Κοκκαλάκη, αναλαμβάνει τώρα ο Χρήστος Μανούρας.
Το bloko.gr εκφράζει τις ευχές του για καλή συνέχεια, καλή σταδιοδρομία και πάνω απ'όλα ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στον απερχόμενο Θανάση Κοκκαλάκη, στα νέα του καθήκοντα.
ΠΗΓΗ   http://www.bloko.gr

Στη θέση του 45χρονου απελθόντος αστυνομικού υποδιευθυντή Θανάση Κοκκαλάκη τοποθετείται ο αστυνόμος Α’, Χρήστος Μανουράς, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου του αρχηγείου.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι η επιλογή Μανουρά έχει ισχυρή σημειολογία καθώς είναι μάχιμος αξιωματικός και δεν δίστασε σε δύσκολες περιπτώσεις να υπερασπιστεί υφισταμένους του που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα επειδή έκαναν …σωστά την δουλειά τους! Μιλάμε για τις μαύρες ημέρες της φαιάς προπαγάνδας του 2009.

Τώρα καλείται να υπερασπιστεί όλο το Σώμα. Του ευχόμαστε να συνεχίσει να είναι αμείλικτος στους επίορκους και ανυποχώρητος στην προάσπιση των παλικαριών που πέφτουν στην φωτιά για την γειτονιά. Και δεν εννοούμε την Εκάλη έτσι;

http://olympia.gr


Η αντικατάσταση του εκπροσώπου Τύπου προοιωνίζει «ριζικές και σε βάθος αλλαγές που έρχονται σε όλα τα επίπεδα του αρχηγείου αλλά και της ΓΑΔΑ»,όπως μας ενημέρωναν  πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι οποίες θα ολοκληρωθούν με τις κρίσεις στο αστυνομικό σώμα που κατά πάσα πιθανότητα αρχίζουν από την επόμενη εβδομάδα.
Με το ίδιο επίπεδο αλλαγών έχει σχέση και η ανάληψη της θέσης του υπασπιστή του υπουργού Νίκου Δένδια από τον έμπειρο αξιωματικό της ΕΛΑΣ, Γιώργο Βανικιώτη, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος. Ο κ.Βανικιώτης αντικαθιστά τον πρώην υπασπιστή του Χρήστου Παπουτσή, Νικόλαο Μάρκου , ο οποίος υπηρετεί τώρα ως επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Οικονομικής Αστυνομίας.
Πάντως πολλά λέγονται για τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ. Για "γαλάζιους" που έρχονται για τον μεγάλο "γδικιωμό" και για "πράσινους" που αποχαιρετούν αφού και αυτοί "τα ίδια μας έκαναν και χειρότερα", όπως σχολιάζουν δεξιοί αστυνομικοί που λένε ότι το ΠΑΣΟΚ τους κυνήγησε. Όμορφος κόσμος η αστυνομία, αγγελικά πλασμένος, δεν νομίζετε;
Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Δένδιας ετοιμάζει "μεγάλο μαχαίρι". Αυτό δείχνουν οι οιωνοί.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου