Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΒΟΛΟΣ: Εκπτωτική κάρτα για διαβητικούς


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, ενημερώνει τα μέλη των ΚΑΠΗ αλλά και τους πολίτες του Βόλου που ενδιαφέρονται, για την απόκτηση της Εκπτωτικής Κάρτας για Διαβητικούς την οποία εκδίδει η Ελληνική Ομοσπονδία Διαβητικών. Η κάρτα αυτή προσφέρει, σε όσους πάσχουν από διαβήτη, μειωμένες τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, στοχεύοντας, έτσι, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Η κάρτα διαβήτη είναι μια εκπτωτική κάρτα (όχι πιστωτική, ούτε χρεωστική), τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και παρέχει εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες στα άτομα που πάσχουν από διαβήτη. Η κάρτα προνομίων αφορά όλα τα άτομα με διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 πανελλαδικά, ενήλικες και παιδιά. Προσφέρει προνόμια με εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες συμβεβλημένων εταιριών σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα των συνεργαζόμενων εταιριών συνεχώς μεγαλώνει με στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη των διαβητικών. Στη Μαγνησία μέχρι στιγμής ισχύει για αγορές από τον «Αρβανιτίδη Σούπερ Μάρκετς» με έκπτωση 3%. Η κάρτα προνομίων έχει τυπωμένο barcode, μοναδικό για τον κάθε κάτοχο, το οποίο είναι συμβατό με τα περισσότερα σημεία πώλησης της χώρας. Επιδεικνύοντάς την στα συμβεβλημένα σημεία πώλησης, παρέχεται η έκπτωση που δικαιούται ο επωφελούμενος, βάσει της συμφωνίας με την εκάστοτε εταιρεία που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Για την προσφορά αυτή, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Απ. Παντσάς δήλωσε:
« Οι ανάγκες των καιρών, κάνουν ευπρόσδεκτη κάθε προσφορά στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν- πέρα από τη γενική ανέχεια- και το σταυρό της ασθένειας.
Χαιρετίζουμε πρωτοβουλίες σαν κι αυτή της ΕΛΟΔΙ κι ευχαριστούμε θερμά όσες επιχειρήσεις βοηθούν το έργο της, αποδεικνύοντας ότι υφίστανται περιθώρια, για μια γενική κοινωνική συστράτευση, μια ειρηνική επανάσταση, κόντρα στα σκοτεινά κέντρα λήψης, ερήμην μας, αποφάσεων που απεργάζονται την ίδια την εθνική μας υπόσταση.»


πηγη    http://www.taxydromos.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου