Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Συνεχίζει να «μαγεύει» η διαδρομή με το τρενάκι του Πηλίου – Δρομολόγια – Τιμές


Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που επιδεικνύει ο κόσμος και ιδιαίτερα οι τουρίστες, για τη διαδρομή με το τρενάκι του Πηλίου.
Να σημειωθεί ότι, μέχρι τέλος του μήνα και αρχές του επόμενου το τρενάκι του Πηλίου θα πραγματοποιεί δρομολόγια κάθε Σαββατοκύριακο. Μέχρι και τις 15 Ιουλίου τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο, και από 16 Ιουλίου τα δρομολόγια θα εκτελούνται καθημερινά.
Η αναχώρηση με το τρενάκι του Πηλίου γίνεται στις 10 το πρωί από τα Άνω Λεχώνια, η διαδρομή διαρκεί μιάμιση ώρα περίπου, κάνει μία στάση 15 λεπτών στην Άνω Γατζέα, και το μεσημέρι αναχωρεί από τις Μηλιές στις 3 το μεσημέρι.
Το κόστος του εισιτηρίου είναι 18 ευρώ για τους ενήλικες μετ’ επιστροφής, 10 ευρώ απλή μετάβαση και για τα παιδιά μέχρι 12 ετών το εισιτήριο είναι 10 ευρώ μετ’ επιστροφής και 6 ευρώ απλή μετάβαση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται σ τον ΟΣΕ προκειμένου να κλείσουν εισιτήριο. 

Το τρενάκι διατίθεται για ενοικίαση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πληροφορίες για έκδοση εισιτηρίων, δρομολόγια και ενοικίαση του τρένου του Πηλίου στο Γραφείο Ταξιδίων Βόλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Τηλ./Fax 2421039723.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου