Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΒΟΛΟΣ: Το Αστικό ΚΤΕΛ πάει… παραλία!!!!

Οι πιο προσιτοί προορισμοί του καλοκαιριού για τον πολίτη σε περίοδο όξυνσης της κρίσης αναδεικνύονται οι ακτές του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου, γι’ αυτό και το Αστικό ΚΤΕΛ δρομολογεί και αυτό το καλοκαίρι λεωφορεία για τις πιο κοντινές παραλίας, ενεργοποιώντας με αυτό τον τρόπο τον θεσμό για τα μπάνια του λαού. Τα δρομολόγια θα αρχίσουν να εκτελούνται από την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουνίου μέχρι και τα τέλη καλοκαιριού, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουνίου ξεκινά η εφαρμογή των θερινών δρομολογίων.
Πιο συγκεκριμένα στις Γραμμές Νο 1, Νο 4 και Νο 5 τα δρομολόγια παρατείνονται έως τις 11 το βράδυ, ενώ το δρομολόγιο της Γραμμής Νο 15 στις 10.30.
Για την περιοχή των Αλυκών η δρομολόγηση των λεωφορείων θα γίνεται ανά 30 λεπτά, από τις 8.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται για ακόμη μία χρονιά στην Γραμμή Νο 5 δρομολόγιο προς Πλατανίδια, όπου τα δρομολόγια πολλαπλασιάζονται και θα αριθμούν ημερησίως περίπου τα 40.
Τα μπάνια του λαού
Για την Γραμμή Μελισσάτικα - Αλυκές το λεωφορείο θα αναχωρεί από τα Μελισσάτικα στις 9.40 π.μ. με ώρα επιστροφής από την πλαζ Αλυκών στις 11.40 π.μ. Η διαδρομή που θα εκτελείται είναι: Μελισσάτικα-Ελ. Βενιζέλου-Μαιάνδρου-Λ. Ειρήνης- 2ας Νοεμβρίου-Ιάσονος-Κοραή-Δημητριάδος-Λ. Λαμπράκη-Αθηνών-Αλυκές, ενώ η επιστροφή θα γίνεται διά μέσου της πλαζ Αλυκών-Ηρώων Πολυτεχνείου-Αγησάνδρου-Βάκχου-Λ. Αθηνών-Λ. Λαμπράκη-Ιάσονος-Κοραή-Δημητριάδος-2ας Νοεμβρίου-Λ. Ειρήνης-Ελ. Βενιζέλου-Μελισσάτικα. Για τη συγκεκριμένη διαδρομή ο επιβάτης θα ακυρώνει πράσινο εισιτήριο.
Για την γραμμή Διμήνι - Αλυκές το λεωφορείο θα αναχωρεί από Διμήνι στις 10.15 π.μ. με ώρα επιστροφής από την πλαζ Αλυκών στις 12.10 π.μ. Η διαδρομή που θα εκτελείται είναι: Διμήνι-Ξάνθου-Νεαπόλεως-Λαρίσης-Λ. Λαμπράκη-Ιάσονος-Κοραή-Δημητριάδος-Λ. Λαμπράκη-Αθηνών-Αλυκές, ενώ η επιστροφή θα γίνεται διά μέσου της πλαζ Αλυκών-Ηρώων Πολυτεχνείου- Αγησάνδρου-Βάκχου-Λ. Αθηνών-Λ. Λαμπράκη-Ιάσονος-Κοραή-Δημητριάδος- Λ. Λαμπράκη-Λαρίσης-Νεαπόλεως-Ξάνθου-Διμήνι. Για τη συγκεκριμένη διαδρομή ο επιβάτης θα ακυρώνει πράσινο εισιτήριο.
Για την γραμμή Άλλη Μεριά προς την πλαζ Αλυκών το λεωφορείο θα αναχωρεί στις 9.00 π.μ. από Άλλη Μεριά με ώρα επιστροφής στις 11.10 π.μ. από την πλαζ Αλυκών. Η διαδρομή που θα εκτελείται είναι: Άλλη Μεριά-Ανακασιά- Ιωλκού-Ελ. Βενιζέλου-Δημητριάδος-Λ. Λαμπράκη-Αθηνών-Αλυκές, ενώ η επιστροφή θα γίνεται διά μέσου της πλαζ Αλυκών- Ηρώων Πολυτεχνείου-Αγησάνδρου-Βάκχου-Λ. Αθηνών-Λ. Λαμπράκη- Ιάσονος-Κ. Καρτάλη-Ιωλκού-Ανακασιά-Άλλη Μεριά. Για τη συγκεκριμένη διαδρομή ο επιβάτης θα ακυρώνει πράσινο εισιτήριο.
Για την γραμμή συνοικία Αγ. Κυριακής προς την πλαζ Αναύρου το λεωφορείο θα αναχωρεί στις 9.15 π.μ.από γέφυρα Πανταζόπουλου με ώρα αναχώρησης από την πλαζ Αναύρου για την επιστροφή, στις 12.00 μ. Η διαδρομή που θα εκτελείται είναι: Γέφυρα Πανταζόπουλου-Αγ. Παρασκευής-Εργατικά Αγ. Κυριακής-Λ. Καζανάκι-Περιφερειακός (δεξιά)-Φυτόκου-Παρασκευοπούλου-Γ. Δήμου-Ορμηνίου-Απόλλωνος-Σταδίου-Αναυρος, ενώ η επιστροφή θα γίνεται διά μέσου της πλαζ Αναύρου- Σταδίου- Ορμηνίου-Γ. Δήμου-Παρασκευοπούλου-Φυτόκου-Περιφερειακός(αριστερά)-Λ. Καζανάκι-Εργατικά Αγ. Κυριακής- Αγ. Παρασκευής-Γέφυρα Πανταζόπουλου. Για τη συγκεκριμένη διαδρομή ο επιβάτης θα ακυρώνει μπλε εισιτήριο.
Τονίζεται πως εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης του επιβατικού κοινού τα δρομολόγια για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 20%. Αναλυτική ενημέρωση για την εκτέλεση των δρομολογίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν και από τα εκδοτήρια του Αστικού ΚΤΕΛ, ενώ για την θερινή περίοδο αναστέλλονται τα δρομολόγια της γραμμής Νο 7 και Νο 9 κάθε Κυριακή. 
Tηλ. Επικοινωνίας:
24210-25532
24210-24232


Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου