Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μουσική συναυλία στις φυλακές Βόλου


Δήμος Βόλου
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου και το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας θα πραγματοποιήσουν μουσική συναυλία στο χώρο του σχολείου των φυλακών Βόλου, την ερχόμενη Τετάρτη  13 Ιουνίου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι.
Το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας το τελευταίο διάστημα αναπτύσσει ποικίλες εκδηλώσεις στους χώρους των φυλακών της περιοχής, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάπτυξης υγιών δράσεων σε κοινωνικές ομάδες που υφίστανται κοινωνικό αποκλεισμό. 
Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η κ. Λυδία Βαρσαμίδου, καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Στέφανος Κάκος, –κιθάρα-φωνή, Δημήτρης Παπαστεργίου  –πλήκτρα, Βαλάντης Δαλαγέργος  –μπουζούκι, Τώνια Λιαναρίδου –τραγούδι. Όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης συμμετέχουν αφιλοκερδώς 
Το ΤΟΣΠΠΑ θα παραδώσει επίσης στους άπορους κρατούμενους είδη πρώτης ανάγκης  τα οποία προσέφεραν μέλη των ΚΑΠΗ Βόλου, οι υπάλληλοι του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Βόλου, η Ι.Μ. Δημητριάδος καθώς και διάφοροι συμπολίτες μας.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Απόστολος Παντσάς, αφού εξήρε την πρωτοβουλία του ΤΟΣΠΠΑ, τόνισε ότι η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, είναι ανοιχτή προς όλους τους φορείς και τα φυσικά πρόσωπα, για συνεργασία σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.
«Στη δίνη των οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων και σαν απάντηση στην αναλγησία όσων αγνοούν τους συνανθρώπους μας, απαντάει το ελληνικό  φιλότιμο. Η πάντα ανοιχτή ελληνική ψυχή, δείχνει τον πλούτο της. Ακόμη και το «δίλεπτο της χήρας», δηλαδή και το πιο μικρό ποσό, ακόμη και μια ώρα ξενοιασιάς και κεφιού, ακόμη κι ένας αναστεναγμός, όταν δεν έχουμε τι να προσφέρουμε, μετρούν. Με μεγάλη μας χαρά, βλέπουμε τους καλλιτέχνες μας να δωρίζουν την σπάνια ευαισθησία τους. Με εξαιρετική ικανοποίηση βλέπουμε φτωχούς ανθρώπους, τα μέλη των ΚΑΠΗ, τους απλούς υπαλλήλους του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, τους ανώνυμους συνδημότες μας αλλά και την  Ι.Μ. Δημητριάδος να αφήνουν, στο κτήριο Στρεφτάρη, το περίσσευμα της αγάπης τους για τους άπορους φυλακισμένους. Τους ευχαριστούμε θερμά», κατέληξε ο κ. Παντσάς. 

ΠΗΓΗ    http://www.mycitynet.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου