Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Οι κλήσεις του Ηλία Ζούρου εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά


Οι εκλεκτοί του Ζούρου για Βενεζουέλα
Αναμενόμενες ήταν οι κλήσεις του Ηλία Ζούρου εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Βενεζουέλα από 2 μέχρι 8 Ιουλίου, με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη να επανέρχονται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Από την περσινή ομάδα που συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, απουσιάζει ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ενώ στην προετοιμασία θα συμμετέχουν -μέχρι και την επιστροφή της αποστολής από τα φιλικά στο Κάουνας (16/6 με Ρωσία και 17/6 με Λιθουανία)- οι Ζήσης Σαρικόπουλος και Βασίλης Καββαδάς (Πανιώνιος), που εν συνεχεία θα ενσωματωθούν στην Εθνική Β'.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ο Κώστας Κουφός (Ντένβερ Νάγκετς) δεν εκλήθησαν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία καθώς βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας απ' τους τραυματισμούς τους.
Βέβαια, ο Ηλίας Ζούρος έχει να "πονοκεφαλιάζει" για τους διεθνείς που αγωνίζονται στην Ιταλία, καθώς οι Φώτσης, Ζήσης και Μπουρούσης θα καθυστερήσουν να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής, λόγω των υποχρεώσεών τους στους τελικούς της Lega A.

Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι: Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης (Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο), Νίκος Ζήσης (Σιένα), Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ιαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής (Μπιλμπάο), Μάικ Μπράμος (Γκραν Κανάρια). 
Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου και πιθανότατα δίχως τον Ηλία Ζούρο, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Αναντολού Εφές για τους τελικούς του τούρκικου πρωταθλήματος.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου