Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Οι εκδηλώσεις στο Κηποθέατρο Λάρισας

alt


Ξεκινάνε αύριο οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο «Κηποθέατρο Αλκαζάρ», το πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνει, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις Καραγκιόζη, συναυλίες, εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων και συγκροτήματα παραδοσιακού και σύγχρονου χορού.
Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι και θα ολοκληρωθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα για τον μήνα Ιούνιο 2012:
ΤΕΤΑΡΤΗ: 6 Ιουνίου, στις 9.30 μ.μ, το Κ.Ε.Θ.Ε.Α-ΕΞΟΔΟΣ, με τη συνεργασία του Δη.Πε.Θε.Λάρισας - «Θεσσαλικό Θέατρο», πραγματοποιεί τη μεγάλη του συναυλία, με τους Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Κούτρα και Ρίτα Αντωνοπούλου. Στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων για την Παγκόσμια ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, Γενική είσοδος: 10 Ευρώ.
ΠΕΜΠΤΗ: 7 Ιουνίου, Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ», παρουσιάζει παράσταση Καραγκιόζη για παιδιά στις 8.30 μ.μ με γενική είσοδο: 5 Ευρώ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 8 Ιουνίου, η ΔΗ.ΚΕ.Λ – παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση «ΡΩΜΑΙΟΣ & ΙΟΥΛΙΕΤΑ», σε σκηνοθετική επιμέλεια Αγλαϊας Νάκα και σκηνικά Χρήστου Σαμαρά.
ΣΑΒΒΑΤΟ: 9 Ιουνίου Το Κ.Ε.Λ.Ε παρουσιάζει Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.
ΤΡΙΤΗ: 19 & ΤΕΤΑΡΤΗ: 20 Ιουνίου: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ , πραγματοποιεί την ετήσια παράστασή της. Ώρα έναρξης: 8 μ.μ
ΠΕΜΠΤΗ: 21 Ιουνίου: Οι Λέσχες Πολιτισμού του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ, πραγματοποιούν την ετήσια εκδήλωσή τους με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 22 Ιουνίου: Η ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ του Χρήστου Κατούνα, θα παρουσιάσει το άκρως Καλοκαιρινό «DANCE SHOW», με τον τίτλο: "Burn the floor".Παρουσιάζουν οι: Νταϊλιάνης Απόστολος- Δημηνίκου Κατερίνα.
ΣΑΒΒΑΤΟ: 23 Ιουνίου: Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ-«ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΑΤΖΑΡΗΣ» του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ, παρουσιάζει την κωμωδία των Γεράσιμου Σταύρου- Ανδρέα Φραγκιά: «ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ». Ώρα έναρξης 9 μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ: 24 Ιουνίου: Η ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ «REAL DANCE STUDIO», παρουσιάζει την Θερινή του παράσταση σε μια μαγευτική βραδιά χορού. Γενική είσοδος: 8 Ευρώ. Για παιδιά έως και 10 ετών δωρεάν.
ΔΕΥΤΕΡΑ: 25 Ιουνίου: Η «αρτivities» και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΒΟΛΟΥ, παρουσιάζουν την τραγωδία του ΣΟΦΟΚΛΗ «ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ», με τον Αιμίλιο Χειλάκη στον ομώνυμο ρόλο.
ΤΡΙΤΗ: 26 Ιουνίου: Η «Θεατρική Διαδρομή», θα παρουσιάσει την κωμωδία του Πέτρου Ζούλια «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ» με πρωταγωνιστές τους: Παύλο Χαϊκάλη, Ρένια Λουϊζίδου, Δημήτρη Μαυρόπουλο , Τζόυς Ευείδη ,Έρση Μαλικένζου, Πάνο Σταθακόπουλο κ.α
ΤΕΤΑΡΤΗ: 27 Ιουνίου: Η ομάδα «Μαγικές σβούρες» παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά «ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» του Οίλια Σαίξπηρ, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη. Γενική είσοδος: 10 Ευρώ.
ΠΕΜΠΤΗ: 28 Ιουνίου: Συναυλία με τους Γιάννη Κότσιρα και την «Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας» – Βόλου, με αφορμή τα 90 ΧΡΟΝΙΑ μνήμης στη Σμύρνη και με τον τίτλο «Η ΣΜΥΡΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ».

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου