Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ ΤΩΡΑ: Ο Κασσιδιάρης γρονθοκόπησε την Κανέλλη στο πρωινό ANT1 - Διετάχθη η σύλληψή του (ΒΙΝΤΕΟ)


altΣόκαρε η αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, επιτέθηκε στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλη.
Συγκεκριμένα, στην πορεία της συζήτησης, η Ρένα Δούρου είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Ο κ. Κασιδιάρης αντέδρασε λέγοντας "Άντε βρε νούμερο, που θα πάμε τη χώρα 500 χρόνια πίσω" και της πέταξε ένα ποτήρι νερό. Στη συνέχεια η κ. Κανέλλη χτύπησε στο πρόσωπο με τα χαρτιά που κρατούσε τον κ. Κασιδιάρη φωνάζοντάς του "φύγε από δω ρε" και πετυχαίνοντάς τον ξόφαλτσα. Ο κ. Κασιδιάρης της ανταπάντησε με μπουνιές και χτυπήματα, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης έντρομος φώναζε "Όχι, Όχι".
Όπως κατήγγειλε, ο Γιώργος Παπαδάκης χτυπήθηκε και ο ίδιος όπως και άλλοι εργαζόμενοι στο σταθμό. Οι εργαζόμενοι είχαν κλειδώσει το βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε ένα δωμάτιο, από όπου όμως έσπασε την πόρτα, βγήκε και αποχώρησε από το σταθμό.
Η εκπομπή διεκόπη στον αέρα.
Όταν επανήλθε, επικρατούσε ένταση και ακούστηκαν πολύ βαριές φράσεις.
Όταν μάλιστα ξαναπροβλήθηκε το video με το σκηνικό ξυλοδαρμού, η κ. Κανέλλη μίλησε για "πουστ@ρι@". Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη, καθώς νόμιζε ότι ήταν εκτός αέρα, ενώ κατήγγειλε και το σταθμό για την επαναπροβολή του video ενώ τα μικρόφωνα είχαν μείνει ανοιχτά.
Εκπρόσωποι όλων τον πολιτικών κομμάτων, με παρεμβάσεις τους, καταδικάζουν το γεγονός, το οποίο είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, ζήτησε τη σύλληψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, μετά από τον ξυλοδαρμό της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλης. Κατηγορείται για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και η σύλληψή του θα ακολουθήσει τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Άνδρες της αστυνομίας βρίσκονται ήδη στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1. Ωστόσο, δεν βρίσκεται στο σημείο ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ
Dim lights Embed 
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕΤΑ Η ΚΑΝΕΛΛΗ 


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου