Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Τα πήρε όλα ο Φ.Ο.Α. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις κάτω των 10 ετών





Ο Φθιωτικός Ο.Α. θριάμβευσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις κάτω των 10 ετών που έγινε στην Αθήνα (Φιλοθέη) από 1 έως 4 Ιουνίου 2012, αφού κατόρθωσε να κερδίσει τόσο την κατηγορία των αγοριών με τονΜανόπουλο Νικόλα, όσο και την κατηγορία των κοριτσιών με την Παπακωνσταντίνου Έλενα. Εδώ, θα πρέπει να αναφέρουμε και την αθλήτρια του Φθιωτικού Ο.Α. Βλάχου Λυδία, η οποία έφθασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Την Παρασκευή έγιναν τα προκριματικά, όπου όλοι οι αθλητές και αθλήτριες χωρίσθηκαν σε γκρουπ των τεσσάρωνκαι όλοι έπαιξαν με όλους και οι δύο πρώτοι από το κάθε γκρουπ στο κυρίως ταμπλό. Στην προκριματική φάση οι αθλητές και αθλήτριες του Φθιωτικού Ο.Α. πέρασαν εύκολα στο κυρίως ταμπλό των 32.

Στα αγόρια ο Μανόπουλος Νικόλας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και κάνοντας τέσσερις (4) διαδοχικές νίκες, έφθασε στον μεγάλο τελικό, όπου νίκησε τον Ντίντο Αλέξανδρο (Ο.Α. Γλυφάδας) με 6-3, κερδίζοντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων θεατών.

Στα κορίτσια η Παπακωνσταντίνου Έλενα, παίζοντας εξαιρετικό τένις για την ηλικία της, έφθασε σχετικά εύκολα στον μεγάλο τελικό, όπου νίκησε την Ντάνου Χριστίνα (Ο.Α. Γουδίου) με 6-1. Εδώ, πρέπει να σημειώσουμε ότι στα προημιτελικά συναντήθηκαν δύο (2) αθλήτριες του Φθιωτικού Ο.Α., η Παπακωνσταντίνου Έλενα με τηνΒλάχου Λυδία, με νικήτρια την Έλενα με 6-2. Αν η Λυδία ήταν στο πάνω μέρος του ταμπλό, το απλούστερο για την αθλήτριά μας ήταν να έφθανε και αυτή στον τελικό.
Οι παραπάνω επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου μας δείχνουν για μια ακόμα φορά τον τελευταίο καιρό ότι δεν είναι πολύ μακριά ο καιρός που ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης θα επανέλθει στους κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδας. Οι σπουδαία δουλειά που γίνεται από τους προπονητές και τη Διοίκηση θα συνεχισθεί και θα ενταθεί ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τένις στις μεγαλύτερες κατηγορίες που θα γίνει αρχές Αυγούστου.

Σας επισυνάπτουμε τα κυρίως ταμπλό και των δύο (2) 
κατηγοριών.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ Ο.Α.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου