Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Στερεά Ελλάδα: έργα 3 εκ. ευρώ για απόβλητα και υγεία από το ΕΣΠΑ....


Έργα, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 3 εκατ. ευρώ, στους τομείς της διαχείρισης υγρών αποβλήτων και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, πρόκειται να υλοποιηθούν στη Στερεά Ελλάδα, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Πιο συγκεκριμένα η ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Καλλιόπη Γερακούδη, υπέγραψε τις αποφάσεις ένταξης στον Άξονα Προτεραιότητας με τίτλο «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Στερεάς Ελλάδας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου 2007-2013, των εξής έργων:
1. «Δίκτυα και έργα αποχέτευσης δήμου Λιβαδειάς», προϋπολογισμού 2.741.200 ευρώ.
Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων, συνολικού μήκους 10, 5 χιλιομέτρων.
Σκοπός του εν λόγω έργου είναι να παραδοθεί ένα λειτουργικό δίκτυο συλλογής και μεταφοράς αστικών λυμάτων, προς την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της ΔΕΥΑ Λιβαδειάς.
2«Προμήθεια και Εγκατάσταση ξενοδοχειακού εξοπλισμού για Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία του ν. Φθιώτιδας», προϋπολογισμού 207.408,75 ευρώ.
Θα γίνει προμήθεια και εγκατάσταση ξενοδοχειακού εξοπλισμού για Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία ευθύνης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και συγκεκριμένα για το Κέντρο Υγείας Αταλάντης, Αμφίκλειας, Μακρακώμης, Δομοκού, Στυλίδας, Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μαλεσίνας, Περιφερειακό Ιατρείο Σπερχειάδας και Περιφερειακό Ιατρείο Ελάτειας.

Πηγή aftodioikisi.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου