Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΛΟΣ: Η Αστυνομία τίμησε τον προστάτη της!!!!


Η Αστυνομία τίμησε 
τον προστάτη της

Με μία λιτή δεξίωση στο ξενοδοχείο «ΡΑRΚ» η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, τίμησε τον προστάτη της, τον Άγιο Αρτέμιο, ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ι.N. Αγίου Νικολάου.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας κ. Δ. Κατσίκας, δήλωσε ότι η αστυνομία, θα σταθεί όρθια προκειμένου να διαφυλάξει τον πολίτη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία εορτάζει και τιμά τον προστάτη της τον Αγ. Αρτέμιο. Εμείς ως ΕΛ.ΑΣ. ειδικά την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, οφείλουμε να σταθούμε όρθιοι με υψηλή αίσθηση καθήκοντος, προκειμένου να διαφυλάξουμε το αγαθό της έννομης τάξης κι ασφάλειας για τον πολίτη, σεβόμενοι πάντα τα δικαιώματά του και τις ατομικές του ελευθερίες.

Στον απόηχο των χθεσινών επεισοδίων, ο κ. Κατσίκας, δήλωσε ότι τα επεισόδια τα δημιούργησαν τα γνωστά άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο οι οποίοι αποκόπηκαν από την πορεία και κινήθηκαν με σκοπό τη βιοοπραγίες στο πολιτικό γραφείο της κ. Ζήση. Στη συνέχεια όπως ανέφερε «επεχείρησαν να επιτεθούν και στο Α.Τ. Βόλου και μετά αφού δεν τα κατάφεραν, επιχείρησαν να επιτεθούν στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ. Εμείς δεν έχουμε διάθεση εμπλοκής μαζί τους και ποτέ δεν τους προκαλέσαμε. Αυτοί χθες πρώτοι επιχείρησαν να επιτεθούν στο Α.Τ. Βόλου κι από αυτούς εξαρτάται αν επιδιώκουν μια αντιπαράθεση με εμάς. Γιατί εμείς κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο επιδιώκουμε».

Την απαισιοδοξία του για τις δύσκολες μέρες που ακολουθούν δεν έκρυψε ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Υποστράτηγος εν αποστρατεία κ. Β. Κιός, ο οποίος όπως τόνισε «ήρθα σήμερα για να γιορτάσω μαζί με τους συναδέλφους, γιατί μπορεί μεν το Μάρτιο να αποστρατεύτηκα αλλά για μένα είναι μια ολόκληρη ζωή. Είναι συνάδελφοι  που μοιραστήκαμε χαρές, λύπες, αγωνίες. Επειδή οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες, είμαι απαισιόδοξος ότι θα δυσκολέψουν κι άλλο, θέλω να τους ευχηθώ να τους φιλάει ο Θεός να χουν υγεία και καθαρό μυαλό όταν αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις».



πηγη  http://www.mycitynet.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου