Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 1-3 Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ.


Τα "Πράσινα Νέα" ακτινογραφούν την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο θριαμβευτικό πέρασμα τους με 1-3 από την Τούμπα.

ΚΑΠΙΝΟΣ: Πρώτη του νεαρού γκολκίπερ σε ένα γήπεδο που κόχλαζε, απέναντι σε έναν αντίπαλο με ικανούς μεσοεπιθετικούς. Ωστόσο απέδειξε ότι δεν μασάει σε οποιαδήποτε έδρα. Καθάρισε όλες τις σέντρες και όταν χρειάστηκε, έκανε δύσκολες αποκρούσεις. Έμεινε ψύχραιμος και σταθερός σε όλη τη διάρκεια. ΒΑΘΜΟΣ: 8.
ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: Ο απόλυτος άρχοντας της πράσινης άμυνας. Καθάρισε κάθε φάση, ψηλά και χαμηλά, κατεύθυνε τους συμπαίκτες του και όποτε χρειάστηκε, κάλυψε τα μπακ. Ο Γάλλος απέδειξε ότι είναι ο κορυφαίος στόπερ στην Ελλάδα και στη μέρα του, η άμυνα του Τριφυλλιού γίνεται απροσπέλαστη. ΒΑΘΜΟΣ: 9.
ΣΑΡΙΕΓΚΙ: Ο αρχηγός ήταν εξαιρετικός. Συμπλήρωσε ιδανικά τον Μπουμσόνγκ, κάλυψε τους χώρους όταν ο Γάλλος έβγαινε στη μπάλα, ήταν ψύχραιμος όταν την είχε στα πόδια του και επέδειξε ωριμότητα. Ο Βάσκος έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα του Τριφυλλιού. ΒΑΘΜΟΣ: 8.
ΜΑΡΙΝΟΣ: Το κενό του Βύντρα δεν φάνηκε ούτε δευτερόλεπτο. Ώριμο παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά από τον δεξιό μπακ, που εξουδετέρωσε τον Βιεϊρίνια, ακόμα και στις φάσεις που τέθηκαν αντιμέτωποι οι δυο τους. Είχε πολλές δυνάμεις και βοήθησε με τις προωθήσεις του. Πολύ καλός σε τακτικό επίπεδο. ΒΑΘΜΟΣ: 8.
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Σπυρόπουλος έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο έμπειρος αμυντικός δεν άφησε τον Σαλπιγγίδη να απειλήσει, ήταν συγκεντρωμένος και απέφυγε τα επιπόλαια λάθη. Είχε αρκετά δύσκολα κοψίματα και χρειαζόταν αυτή την απόδοση για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.ΒΑΘΜΟΣ: 7,5.
ΣΙΜΑΟ: Πραγματικό... σκυλί του πολέμου αποδείχτηκε στην Τούμπα ο Μοζαμβικανός. Κυνήγησε με πάθος κάθε μονομαχία, δεν άφησε κανέναν να περάσει από το χώρο ευθύνης του χωρίς να τον μαρκάρει και κέρδισε πολλές κεφαλιές. Πάθος, αστείρευτες δυνάμεις και "μάτι που γυαλίζει", συνέθεσαν την εικόνα του Σιμάο. ΒΑΘΜΟΣ: 8,5.
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: Ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία στα τελευταία παιχνίδια και γίνεται ο χαφ που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Προωθεί έξυπνα τη μπάλα, πατάει περιοχή, ελευθερώνει το παιχνίδι και το κυριότερο, δεν υστερεί στα τρεξίματα του. Είναι ο Κατσουράνης που κάνει τη διαφορά. ΒΑΘΜΟΣ: 8.
ΖΕΚΑ: Το λαβράκι του Φερέιρα συνεχίζει να βγάζει μάτια. Μοναδικό ψεγάδι που μπορεί να του καταλογιστεί είναι η αδυναμία του στα τελειώματα. Μαρκάρισμα, πρέσινγκ, τεχνική, πάσες, επινοήσεις, αντοχή, τίποτα δεν έλειψε από τον νεαρό Πορτογάλο στην Τούμπα, που βοήθησε στην εξουδετέρωση του Βιεϊρίνια. ΒΑΘΜΟΣ: 8,5.
ΚΟΥΙΝΣΙ: Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του ο Γκανέζος επιθετικός, ο οποίος για άλλο ένα παιχνίδι έδωσε στον Παναθηναϊκό το απρόβλεπτο στοιχείο. Κρατάει τη μπάλα σε δύσκολες φάσεις και δίνει ανάσες στην ομάδα, αρχίζει να βοηθάει ανασταλτικά και πέτυχε το δεύτερο τέρμα του. Πολύ καλός συνολικά. ΒΑΘΜΟΣ: 8.
ΚΛΕΪΤΟΝ: Ο Φερέιρα τον έχει αναμορφώσει και ο Βραζιλιάνος κάνει πρωτόγνωρα πράγματα. Κρατάει μπάλα, την αλλάζει σωστά και γρήγορα, συμμετέχει στους συνδυασμούς και πρεσάρει. Σήμερα άνοιξε το σκορ με μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ και αποδεικνύει ότι είναι η έκπληξη της σεζόν για το πράσινο ρόστερ. ΒΑΘΜΟΣ: 8,5.
ΛΕΤΟ: Η πράσινη ορχήστρα έχει τον μαέστρο της και αυτός εξακολουθεί να κάνει υψηλές πτήσεις. Έστω και αν στην Τούμπα έκανε κατάχρηση της τρίπλας, εντούτοις κράτησε μπάλα δίνοντας ανάσες στην άμυνα, σκόραρε και οι περισσότερες προσπάθειες άρχιζαν από τα πόδια του. Με μία λέξη: εντυπωσιακός. ΒΑΘΜΟΣ: 9,5.
ΒΙΤΟΛΟ: Αντικατέστησε τον Κατσουράνη προκειμένου να δώσει τρεξίματα και μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή. Ανταποκρίθηκε και στα δύο, δείχνοντας να μην πτοείται από τις αποδοκιμασίες. Δεν έκανε κανένα πέναλτι και όσες φορές χρειάστηκε, έδινε τη μπάλα σε συμπαίκτες του. ΒΑΘΜΟΣ: 7,5
ΤΟΤΣΕ: Ο Ισπανός στράικερ θυσιάστηκε για την ομάδα, αφού πρέσαρε πάρα πολύ στα τελευταία λεπτά τους στόπερ του ΠΑΟΚ και διεκδίκησε κάθε μπάλα, ώστε να μην την αφήσει να κατέβει εύκολα. Επιθετικά δεν φάνηκε, διότι δεν πήρε πάσες, αλλά έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στην πράσινη επικράτηση. ΒΑΘΜΟΣ: 7.
ΜΑΥΡΙΑΣ: Πέρασε στο παιχνίδι στις καθυστερήσεις και δεν μπορεί να κριθεί.


http://prasinanea.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου