Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ


Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ανακοινώνει ότι, τα εμπορικά καταστήματα την Δευτέρα 04/06/2012 εορτή του Αγίου Πνεύματος θα είναι κλειστά όπως κάθε χρόνο.
Η ανωτέρω απόφαση έρχεται να καλύψει τις επιπλέον ώρες του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων.
xespao.blogspot.com

Κλειστά θα παραμείνουν την ερχόμενη Δευτέρα, τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του Νομού Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση της Περιφέρειας με την οποία καθορίζεται η εορτή του Αγίου Πνεύματος ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας. 
www.palo.gr


Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΕΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ με σχετικό Δελτίο Τύπου ενημερώνουν το αγοραστικό κοινό της Ορεστιάδας  ότι την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012 ημέρα του Αγίου Πνεύματος τα καταστήματα στην Ορεστιάδα θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ


Υποχρεωτική είναι η αργία του Αγίου Πνεύματος για όλα τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας.
Η Τοπική Συλλογική Σύμβαση που αφορά στους εργαζόμενους σε αυτά τα καταστήματα έχει κηρυχθεί υποχρεωτική από τον Υφυπουργό Απασχόλησης με απόφασή του τον Ιούνιο του 2009.
Ετσι, ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας καλεί όλα τα μέλη του τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους σεβόμενα το νόμο.



Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων  υπενθυμίζει στους συναδέλφους και στους καταναλωτές, ότι τη Δευτέρα 04 Ιουνίου 2012, του Αγίου Πνεύματος τα εμπορικά καταστήματα...
θα παραμείνουν κλειστά.

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΛΚΙΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ορισμός της εορτής του Αγίου Πνεύματος ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας, για τα εμπορικά – επαγγελματικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Σύμφωνα με την αριθ. ΕΜΤ-1249/29-05-2012 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς ορίστηκε η εορτή του Αγίου Πνεύματος ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για τα εμπορικά-επαγγελματικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (όρια του πρώην Νομού Κιλκίς).

 http://www.goumenissa.eu


Σύμφωνα με πρόταση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού  Συλλόγου Λάρισας αποφάσισε να προτείνει στους εμπόρους-μέλη του τα καταστήματα  την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012, ημέρα του Αγίου Πνεύματος,  να παραμείνουν κλειστά προς κάλυψη των επί πλέον ωρών εργασίας των εργαζομένων κατά την διάρκεια των εορτών του Πάσχα. 

 http://www.onlarissa.gr



Ημέρες αργίας για το έτος 2012σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος




Ιούνιος
4
Δευτέρα(Αγίου Πνεύματος)
Αύγουστος
15
Τετάρτη(Κοίμηση της Θεοτόκου)
Δεκέμβριος
25
Τρίτη(Χριστούγεννα)
Δεκέμβριος
26
Τετάρτη(Δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων)




Κλειστά θα παραμείνουν την Δεύτερα του Αγίου Πνεύματος τα καταστήματα της Κορίνθου. Με απόφασή του, ο εμπορικός σύλλογος της πόλης ανακοίνωσε ότι για μια ακόμη χρονιά τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά αφού η εορτή του Αγίου Πνεύματος έχει καθιερωθεί ως προστάτης των εμπόρων της πόλης.
ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ


Με ανακοινώσεις του οι Εμπορικοί Σύλλογοι Πύργου και Αμαλιάδας ενημερώνουν πως τα καταστήματα στις δύο πόλεις θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού του
Αγίου Πνεύματος.






dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου