Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ 2014 Μ. ΣΕΦΕΡΛΗΣ: "ALLOU FUN MARK"!


Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:
Το βράδυ της Παρασκευής συναντήσαμε τον Μάρκο Σεφερλή να τρώει με τη σύζυγό του, Έλενα Τζαβαλιά στο Lili Shu- για την ακρίβεια, προσπαθούσε να φάει, αφού όλος ο κόσμος ήθελε να του μιλήσει και εκείνος φυσικά ήταν παραπάνω από καταδεκτικός με όλους. 
Γνωρίζοντάς τον καλύτερα τον τελευταίο καιρό, τον έχω εκτιμήσει απεριόριστα γιατί παραμένει πολύ προσγειωμένος, ευγενικός και δεν κρατάει κακία σε κανέναν. Και ενώ οι φαν του περιμένουν την εκπομπή που θα κάνει στο Mega την επόμενη σεζόν- γι' αυτό άλλωστε προτίμησε το J2US από το YFSF, εκείνος ετοιμάζεται πυρετωδώς για το υπερθέαμα που θα παρουσιάσει από τα τέλη Ιουνίου στο Δελφινάριο. Και όταν λέμε υπερθέαμα, δεν εννοούμε μόνο τα εντυπωσιακά σκηνικά και τη ζωντανή ορχήστρα αλλά και τους ακροβάτες και ζογκλέρ που θα φέρει από το εξωτερικό.
Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι αλλού. Πριν από λίγες μέρες ο Μάρκος Σεφερλής επικοινώνησε με τον Τρύφωνα Σαμαρά και του πρότεινε να παίξει στην παράσταση υποδυόμενος... τον εαυτό του! Εκείνος δέχτηκε φυσικά με μεγάλη χαρά και μέσα σε λίγες ώρες ο ακούραστος Μάρκος είχε έτοιμο το νούμερό τους- περισσότερα δεν λέμε για να μην χαλάσουμε την έκπληξη στο κοινό που θα πλημμυρίσει και φέτος το καλοκαίρι το ανακαινισμένο θέατρό του!
 Kαι μια πληροφορία bonus: H παράσταση θα έχει τον εμπνευσμένο τίτλο "ALLOU FUN MARK"! 



Σε μια χώρα που όλοι είναι «Allou», ο Μάρκος Σεφερλής τα βλέπει όλα... αστεία και διασκεδαστικά-με μία λέξη «Fun»- βρίσκοντας και πάλι τον τρόπο να μας ταξιδέψει με την παρέα του, στην χώρα της αληθινής κωμωδίας, της ατάκας και του χιούμορ και να μας κάνει για λίγες ώρες και πάλι παιδιά!

ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ

ΑΚΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 1, ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 18533 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-4176404 210-4119549
Fax: 210-4117681


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ  https://el-gr.facebook.com/Delfinario


ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ   

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ

www.markosseferlis.gr


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου