Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΟΜΟΚΟΣ: Σύλληψη αλλοδαπού για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Δομοκό....


Σύλληψη αλλοδαπού για
 διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη,  βραδινές ώρες της 26-09-2011 σε αγροτική περιοχή του Δομοκού του Ν.  Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας  26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και  παράνομη είσοδο στη χώρα μας.
Ειδικότερα, ο  26χρονος αλλοδαπός αποπειράθηκε να πουλήσει σε αστυνομικό του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ο οποίος παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής,  ποσότητα ηρωίνης βάρους (5) γραμμαρίων αντί του χρηματικού ποσού των 100  ευρώ, τα οποία παρέλαβε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μετά την  παραλαβή του ανωτέρου ποσού, αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψή  του, πέταξε την ποσότητα ηρωίνης και επιχείρησε να διαφύγει, χωρίς όμως  αποτέλεσμα αφού ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη.
Σε  έρευνα που ακολούθησε την 27-09-2011 το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή  χώρου σύλληψης και εργασίας του αλλοδαπού, με τη συνδρομή αστυνομικού  σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς  κρυμμένες δύο ποσότητες ηρωίνης βάρους 148 και 109 γραμμαρίων  αντίστοιχα, καθώς και η προαναφερόμενη ποσότητα ηρωίνης βάρους 5,4  γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν :
ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 262,4 γραμμαρίων,
δύο (2) κινητά τηλέφωνα,
το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και
το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Από  την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος αλλοδαπός εισήλθε και  παρέμενε παράνομα στη χώρα μας στερούμενος νομίμου τίτλου διαμονής.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου