Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Kαλλιθέα-Παναθηναϊκός 0-2 .......


Με αρκετούς απόντες, αλλά διάθεση για ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας σε φιλική αναμέτρηση στο "Ελ Πάσο".
Ο Φερέιρα παρέταξε τον Παναθηναϊκό με τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στα δύο άκρα, τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στο κέντρο της άμυναςμ τους Σιμάο, Ζέκα και Κατσουράνη στα χαφ, τον Κουίνσι αριστερά, τον Λέτο δεξιά και τον Πετρόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το γκολ, ενώ η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το πρώτο ημίωρο και αποζημιώθηκε για την καλή της εικόνα στο 42ο λεπτό όταν ο Βύντρα με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προχωρησε σε έξι αλαγές, με σκοπό να δώσει χρόνο στον Βιτόλο και στους νεαρούς πράσινους. Συγκεκριμένα πέρασε στο γήπεδο τους Βιτόλο, Σαριέγκι, Κλέιτον, Μαυρία, Φουρλάνο και Μαρίνο. Επί της ουσίας το σύστημα δεν άλλαξε, απλά υπήρξαν αλλαγές προσώπων.
Αυτός πάντως ο οποίος έκλεψε την παράσταση με το καλημέρα ήταν ο Κλέιτον, ο οποίος έστειλε με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 49' έγραψε το τελικό 0-2.
Καλλιθέα: Τακίδης (68' Κατσούλης), Αρκούδας, Βιδάλης (72' Σταύρου), Κουτρουμπής, Αρβανίτης, Καλτσάς (76' Φουντουκίδης), Πρίπου (72' Ηρακλής), Πλατέλλας (76' Ματσούκας), Μιχαλόπουλος, Κατσίκης (72' Ντιαλό), Ντακόλ (64' Μαρουκάκης).
Παναθηναϊκός: Καρνέζης (62' Ταμπάκης), Μπουμσόνγκ (46' Σαριέγκι), Καντέ, Βύντρα (46' Μαρίνος), Σπυρόπουλος (62' Ιωαννίδης), Σιμάο (62' Λαγός), Ζεκά (46' Φουρλάνος), Κατσουράνης (46' Βιτόλο), Κουίνσι (46' Μαυρίας), Λέτο (46' Κλέιτον), Πετρόπουλος.


http://www.contra.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου