Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ουέφα “σώζει” Λάρισα και Πανσερραϊκό !!!!



Η Ουέφα διευκρινίζει -με γνωμοδότηση της- ότι σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδων, τη θέση τους παίρνουν σύλλογοι που ήταν στην κατηγορία!

Αυτή η εξέλιξη δικαιώνει τη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό που υποβιβάστηκαν από τη Σούπερ Λίγκα, αλλά από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν ότι αυτό πρέπει να συμβεί.

Ο Κώστας Πηλαδάκης έχει στα χέρια του έγγραφο Υπογεγραμένο από τον διευθυντή του τμήμτος αδειοδότησης της ουέφα, Αντρέα Τραβέρσο, στο οποίο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου τονίζει ότι τις θέσεις των ομάδων που υποβιβάστηκαν επειδή δεν τους χορηγήθηκε άδεια, πρέπει να πάρουν άλλες από την ίδια κατηγορία. Κάτι που στην ουσία στέλνει Λάρισα και Πανσερραϊκό στην Σούπερ Λιγκ.





Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κώστα Πηλαδάκη κατα την αναχώρηση του από το Διαιτητικό Δικαστήριο, αυτό το νέο στοιχείο που παρουσίασε ανατρέπει τα πάντα και βάση δεδικασμένου σώζει την ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό.

“Υπάρχουν αρκετά δεδικασμένα. Υπάρχει αυτό του Ηρακλή με το οποίο ευνοήθηκε ο Αστέρας Τρίπολης, αυτό της Ηλιούπολης που κράτησε στην κατηγορία την Καλλιθέα… Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα για το Διαιτητικό Δικαστήριο. Πρέπει το ίδιο να πάρει απόφαση και να μην επιστρέψει την υπόθεση στην Εφέσεων. Οι ποινές που προβλέπονται για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα επισύρουν υποβιβασμό, τίποτε άλλο”, δήλωσε ο πρόεδρος της Λάρισας.



http://www.lamiareport.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου