Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Βόλος: Αρχίζει το 3ο Ανοικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ - πονγκ!!!!


Ξεκινούν αύριο, στο Διαδημοτικό Γυμναστήριο Πορταριάς-Μακρινίτσας, οι αγώνες του Ανοικτού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ). Οι αθλητές που συμμετέχουν προέρχονται από τις κατηγορίες Εφήβων-Παίδων-Παμπαίδων- Παγκορασίδων-Κορασίδων. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9.00 αύριο το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 18.00 περίπου με τους  προκριματικούς.
Στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή για μισή ώρα για την τελετή έναρξης  ενώ την Κυριακή θα γίνει η τελική κατάταξη των αθλητών από τις 9.00-13.30 οπότε και θα ολοκληρωθούν οι αγώνες με τις απονομές και την τελετή λήξης. Στην τελετή έναρξης θα παρευρεθεί ο δήμαρχος Βόλου, κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος θα κηρύξει επίσημα την έναρξή τους. 

Το αναπτυξιακό πρωτάθλημα φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς-Μακρυνίτσας. Ο πίνακας των συμμετοχών οριστικοποιήθηκε στους 115 αθλητές και αθλήτριες. Προέρχονται από 32 σωματεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Δράμας, της Φλώρινας, της Καβάλας, της Κοζάνης, της Κορίνθου, της Πάτρας, της Βέροιας, της Χαλκίδας, της Έδεσσας και της Λάρισας. Πρόκειται ν' αγωνιστούν 49 παίδες, 23 έφηβοι, 20 παμπαίδες, 12 κορασίδες και 11 παγκορασίδες. Το αξιολογημένο όπεν περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού και από τις έξι ηλικιακές κατηγορίες που προκηρύσσονται πάντα, δεν θα γίνει αυτή των νεανίδων λόγω μικρής συμμετοχής.
Στις 19:00 σήμερα γίνεται στην Πορταριά η κλήρωση της πρώτης φάσης και το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει αύριο στις 09:00 με τα γκρουπ του απλού παίδων. Στις 09:20 παίρνουν σειρά οι παμπαίδες, στις 11:10 πραγματοποιείται η τελετή έναρξης και στις 12:30 είναι η πρώτη πράξη των γκρουπ στους έφηβους και τις κορασίδες. Στις 12:50 αγωνίζονται πρώτη φορά και οι παγκορασίδες, ενώ στις 15:30 αρχίζει η δεύτερη φάση και οι αγώνες του προοδευτικού νοκ άουτ για διαβάθμιση όλων των θέσεων.
Στις 09:00 ξεκινά η δράση και την Κυριακή. Στις 12:50 είναι προγραμματισμένοι οι ημιτελικοί, στις 13:10 τα ματς για την 3η και την 4η θέση και στις 13:30 οι τελικοί.
Την οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος συγκροτούν οι: Χρήστος Τριγωνάς (πρόεδρος), Μαρία Τσίπου (γραμματέας), Σωκράτης Παπασάβογλου (διευθυντής αγώνων), Θανάσης Στάθης και Νίκος Οικονόμου.
Να σημειωθεί τέλος ότι πέρα από τον Δήμο Βόλου στους χορηγούς περιλαμβάνονται τα ξενοδοχεία Χenia, Portaria SPA, Montana Verde, Ερωφύλλη, Πέλιας, Κρίτσα, Κένταυρος, Σισιλιάνου, Άλκηστις, τα καφέ Αερικό, Μύρτιλλο, Αντίκο, το εστιατόριο Κένταυρος και η ταβέρνα «Τα σκαλάκια».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου