Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΟΚ 2-2 (VIDEOS)


«Χρυσό» βαθμό πήρε ο ΠΑΟΚ στο Καζάν με αντίπαλο την ισχυρή Ρούμπιν, με σκορ 2-2, δείχνοντας ότι έχει τις δυνατότητες να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.
Παρά τις απουσίες, ο «Δικέφαλος» παρουσιάστηκε δυνατός, άνοιξε το σκορ με τον Αθανασιάδη στο 22′, «κλειδώνοντας» τα ατού των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ρώσοι μπήκαν δυνατά και αφού ισοφάρισαν στο 52′ με τον Βαλντέζ και πήραν το προβάδισμα στο 66′ με τον Ντιαντιούν. Οι «ασπρόμαυροι» του Λάσλο Μπόλονι όμως δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το Φωτάκη στο 80′, μετά από σέντρα του Ετό από τα δεξιά και να πάρουν το δεύτερο βαθμό τους στους ομίλους του Europa League. Στο πλευρό του ΠΑΟΚ για ακόμη μια φορά οι οπαδοί του που ταξίδεψαν ως το μακρινό Καζάν, για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα.
Οι συνθέσεις:
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Ριζίκοφ, Κουζμίν, Νάβας, Μποτσέτι, Νέμοφ, Νάτσο, Νομπόα, Κασάεφ (90′ Μπιστρόφ), Καραντενίζ, Βαλντέζ (77′ Ριαζάντσεφ), Ντιαντιούν
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας (54′ Τσιρίλο), Λίνο, Έτο, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Λάζαρ (72′ Ιβιτς), Αρίας (51′ Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.
Τα γκολ του αγώνα
Το 0-1 του Αθανασιάδη
Το 1-1 από το Βαλντέζ
Το 2-1 του Ντιαντιούν
Η ισοφάριση του Φωτάκη

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου