Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-0 (25/9/2011)



Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Αρίας, Γκαρσία, Φωτάκης (65' Σπαντάσιο), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (77΄Γεωργιάδης)
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αραμπατζής, Γεωργέας (61' λ. τρ. Χ. Κάρλος), Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Βάργκας, Μάκος, Κάλα (46' Μπελέκ), Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλος (46' Γκερέιρο)
Δήλωσαν:
Αντελίνο Βιεϊρίνια (ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ): «Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι είχαμε να παίξουμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Είδαμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα, ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα και φάνηκε ότι και στα 90 λεπτά ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ. Αυτό που μας έδωσε τη νίκη είναι η ποιότητα της ομάδας μας, τα στοιχεία των παικτών που έχουμε και έτσι μπορείς να πετύχεις εύκολα τρία γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα».
Κώστας Μανωλάς (ποδοσφαιριστής ΑΕΚ): «Παίζουμε επτά οκτώ παίκτες, οι ίδιοι κάθε αγώνα και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από κόντρα και το δεύτερο από μία εκπληκτική ενέργεια του Έτο. Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε, δεχθήκαμε και το τρίτο και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Μανωλά, που καλό θα είναι στην ΑΕΚ να αποφασίσουν επιτέλους να τον ξεκουράσουν για μήνες, όσο κι αν ένα τέτοιο ενδεχόμενο τρομάζει τους... αντιπάλους».

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου