Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Δημήτρης Ζουζουλής: ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ και ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.

Δεν σταματά να βάζει γκολ ο νεαρός Δημήτρης Ζουζουλής, τόσο με τις Ακαδημίες του Ατρόμητου, όσο και με την Εθνική ομάδα παίδων. Έξι γκολ σε δύο φιλικά πέτυχε με τον Ατρόμητο, το περασμένο Σάββατο και Πέμπτη. Τέσσερα γκολ πέτυχε με την Ειρήνη Πετρούπολης, όπου ο Ατρόμητος κέρδισε με 5-0. Επίσης πέτυχε και το γκολ της ομάδας του στην ισοπαλία, που έφερε 1-1 με τον Όμιλο Περιστερίου. Ο νεαρός Δημήτρης σκόραρε επίσης και έβγαλε και μία ασίστ στα τεστ της εθνικής παίδων, που έγιναν την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη στις εγκαταστάσεις της στον Άγιο Κοσμά, όπου η παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή ήταν άκρος επιτυχημένη, όπως τόνισαν οι προπονητές του.


Τους πρώτους σκόρερ των περσινών ευβοϊκών πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών βράβευσε η ΕΠΣ Εύβοιας  στην εκδήλωση που πραγματοποίησε για την κλήρωση των φετινών πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 κατηγορίας.
Οι βορειοευβοιώτες πρώτοι σκόρερ που βραβεύθηκαν ήταν οι, Χρήστος Λιάσκος του Α.Ο. Κήρινθος πρώτος σκόρερ στο βόρειο όμιλο της Β’ κατηγορίας, Κυριάκος Παπακυριακού του Ερμή Πηλίου πρώτος σκόρερ στο Βόρειο όμιλο της Γ’ κατηγορίας και Δημήτρης Ζουζουλής του Ο.Π. Αιδηψού (και τώρα του Ατρόμητου) επίσης πρώτος σκόρερ στη Γ’ κατηγορία και πρώτος στο περσινό πρωτάθλημα παίδων.
Το παρόν στην πετυχημένη αυτή εκδήλωση έδωσαν πολλοί παράγοντες από σωματεία της Βόρειας Εύβοιας.
Οι φωτό είναι από το blog του Αποστόλη Αποστολίδη «Αθλητική Εύβοια»



http://eleutherifoni.blogspot.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου