Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΟΛΟΣ: Απεριόριστες διαδρομές με το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου.






«Απεριόριστες διαδρομές» με το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου
 Τη μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου κ. Τρ. Πλαστάρας. Όπως ανέφερε η κάρτα έχει μηνιαία ισχύ και μπορεί να ανανεώνεται ενώ για την έκδοση της κάρτας το μόνο που απαιτείται είναι η Αστυνομική ταυτότητα ή  το φοιτητικό πάσο αν είναι φοιτητής.
Συγκεκριμένα οι τιμών των καρτών όπως ορίζονται από Υπουργική Απόφαση είναι οι εξής: 55ευρώ για εντός πόλης(μπλε εισιτήριο), 75 ευρώ για εκτός πόλης διαδρομές (πράσινο εισιτήριο), 40ευρώ για φοιτητές εντός πόλης και 55ευρώ για φοιτητές εκτός πόλης. Να σημειωθεί ότι οι κάρτες εκτός πόλεων ισχύουν και για μέσα στην πόλη, ενώ από τις κάρτες πολλαπλών διαδρομών εξαιρούνται τα μαθητικά εισιτήρια και των πολυτέκνων.
Η χορήγηση της κάρτας απεριορίστων διαδρομών θα ξεκινήσει από αύριο Τετάρτη από τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Κοραή 56 στο 2ο όροφο από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι καθημερινά. Η χρήση της κάρτας θα ξεκινήσει από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου όπου εκείνη την ημέρα τα γραφεία της εταιρείας θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν επίσης και στο τηλ. 24210 – 28632.
Επιπλέον από 1ης Οκτωβρίου θα τεθούν σε κυκλοφορία και τα νέα εισιτήρια του Αστικού ΚΤΕΛ τα οποία φέρουν bar code ασφαλείας, έτσι ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα δολιοφθοράς ή διπλοχτυπημένα.

πηγη   http://www.mycitynet.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου