Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Φωτοβολταϊκά: 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011 απο 29/9 - 2/10/2011


Στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expο θα 
πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου η 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011 για ταφωτοβολταϊκά και τιςΑνανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Η  Διεθνής Έκθεση ENERGY – PHOTOVOLTAIC, με περισσότερους από 230 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, οικολογικής δόμησης και ενεργειακής απόδοσης κτηρίων.
Η ποιότητα και ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης, καθώς και το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού, προσφέρουν σε εκθέτες και επισκέπτες την εξαιρετική ευκαιρία για την πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συναλλαγών.
Φέτος, παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και το 6ο Διεθνές Συνέδριο ENERTECH του οποίου την Επιστημονική οργάνωση ανέλαβε η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.
Το Διεθνές Συνέδριο ENERTECH, σημείο συνάντησης των ειδικών, θα φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους όλων των κλάδων των ΑΠΕ, επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, στελέχη Διεθνών Οργανισμών, του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και όλους όσους ασχολούνται με τον κλάδο των ΑΠΕ.
H 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011 τελεί υπό την Αιγίδα του ΥΠΕΚΑ.
Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη και η μεταφορά από και προς το εκθεσιακό κέντρο θα γίνεται δωρεάν με πούλμαν του οργανωτή που θα σταθμεύουν στο σταθμό του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας».
Συνεχής ενημέρωση παρέχεται στους ενδιαφερόμενους από την ιστοσελίδα (www.leaderexpo.gr) της διοργανώτριας εταιρίας LEADEREXPO.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου