Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Απευθείας διάθεση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στους καταναλωτές!!!!


Έτοιμοι να διαθέσουν αγροτικά προϊόντα απευθείας στους καταναλωτές της Φθιώτιδας χωρίς μεσάζοντες, δηλώνουν παραγωγοί και η κίνηση «πολίτες της Λαμίας», που ζήλεψαν τα θεαματικά αποτελέσματα στην Κατερίνη και αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.
Την προσεχή Τετάρτη στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση στο εργατικό κέντρο Φθιώτιδας στην οποία καλούνται παραγωγοί και καταναλωτές προκειμένου να οργανωθεί και να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν η συγκεκριμένη πρωτοβουλία. 
Μετά το κίνημα της πατάτας, πιθανότατα θα έχουμε και το κίνημα του αρνιού ενόψει Πάσχα, με τους κτηνοτρόφους να προτίθενται και αυτοί να παρακάμψουν τους μεσάζοντες και να διαθέσουν φτηνά και ελληνικά αμνοερίφια. Όπως εξηγεί στο Lamiastar ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Δημήτρης Καμπούρης η απευθείας διάθεση του πασχαλινού οβελία σημαίνει κέρδος τουλάχιστον 2,5ευρώ για τον παραγωγό και έκπτωση για τον καταναλωτή 3-4 ευρώ.
Οι κτηνοτρόφοι την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθούν έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος ενώ στο πλαίσιο των δράσεών τους θα μοιράσουν δωρεάν στη Θεσσαλονίκη γάλα, γιαούρτι και τυρί...
Πηγή: Lamiastar.gr   ///   http://www.lamiatimes.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου