Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ: Σύνθεση υγρού αναπλήρωσης προϊόντων Esmoke που χρησιμοποιούμε στα ηλεκτρονικά τσιγάρα


Το υγρό αναπλήρωσης
(e-liquid) που χρησιμοποιούμε στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και σε όλα τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος Esmoke, το οποίο όταν εξατμίζεται παράγει την αίσθηση του καπνού,παρασκευάζεται στην Ευρώπη και δεν εισάγεται από την Κίνα !
Από τον Αύγουστο του 2009 προσφέρουμε στην αγορά 2 τύπους υγρών:
 Ο παραδοσιακός τύπος περιέχει Γλυκόλη Προπυλενίου, Γλυκερίνη και άρωμα. 
 Ο νέος τύπος υγρού αναπλήρωσης ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ
    
(και άρωμα φυτικής προέλευσης προαιρετικά)
Αν λοιπόν, για οποιονδήποτε λόγο, έχετε αμφιβολίες για την χρήση της προπυλενικής γλυκόλης απλά επιλέξτε υγρό αναπλήρωσης που περιέχει ΜΟΝΟΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ
'Ολοι οι τύποι υγρού αναπλήρωσης ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΝΙΚΟΤΙΝΗ σύμφωνα με την οδηγία του ΕΟΦ και με βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους.
Αναλυτικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί κατά την διάρκεια των ετών έχουν αποδείξει ότι όλα τα ανωτέρω συστατικά είναι ακίνδυνα και ασφαλή για αυτό και χρησιμοποιούνται ευρύτατα σε τρόφιμα και καλλυντικά !
Η Γλυκερίνη που χρησιμοποιούμε προορίζεται για φαρμακευτική χρήση (USP grade) και η καθαρότητά της αγγίζει το 99,5% σε αντίθεση με όλους τους άλλους παρασκευαστές (Κινέζους, Ευρωπαίους ή Αμερικάνους) που χρησιμοποιούν είτε αμφιβόλου ποιότητας πρώτες ύλες είτε πρώτες ύλες κατάλληλες για τρόφιμα (food grade) με μικρότερο βαθμό καθαρότητας.
Ολα τα συστατικά παρασκευάζονται στην Ευρώπη από αναγνωρισμένες βιομηχανίες όπως η BASFκαι η OLEON:




Χρησιμοποιώντας κορυφαίες πρώτες ύλες είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως η ποιότητα του υγρού που χρησιμοποιούμε στα ηλεκτρονικά μας τσιγάρα, είναι η ασφαλέστερη δυνατή για την υγεία των καταναλωτών !






Χημική Ανάλυση Συστατικών
κλικ για μεγένθυση


Επιπλέον προχωρήσαμε σε δικές μας χημικές αναλύσεις για να επιβεβαιώσουμε τα συστατικά του υγρού αναπλήρωσηςEsmoke με Φυτική Γλυκερίνη που διαθέτουμε.

Διαπιστώσαμε πως το περιεχόμενο του δείγματος που εξετάσαμε αποτελείται από 88% Φυτική Γλυκερίνη ! ( το υπόλοιπο 12% είναι απιονισμένο νερό και αρωματικές ουσίες φυτικής προέλευσης ) ενώ δεν βρέθηκαν άλλες τοξικές η αμφισβητήσιμες ουσίες !
Τέλος πρέπει να αναφέρουμε πως τα υγρά αναπλήρωσηςESMOKE ελεγχθήκαν πρόσφατα ( Δεκέμβριος 2011 ) από τον ΕΟΦ, την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και το Γενικό Χημείο του Κράτους !


Για την ενημέρωση σας παραθέτουμε οnline και όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας των πρώτων υλών:



Ιούλιος 2009, ανακοίνωση του FDA:
Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν πρόσφατη μελέτη του αμερικανικού οργανισμού τροφίμων FDA και την ύπαρξη τοξικών ουσιών σε δείγματα ηλεκτρονικών τσιγάρων θέλουμε να επισημάνουμε τα κάτωθι:
  1. Το υγρό αναπλήρωσης Esmoke ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ σύμφωνα με την οδηγία του ΕΟΦ και με βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους. Κατά συνέπεια δεν περιέχει και καμιά από τις υπόλοιπες τοξικές ουσίες (νιτροσαμίνες) που ανιχνεύθηκαν (μόνον) σε προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη.
     
  2. Άλλες ουσίες που ανιχνεύθηκαν όπως η γλυκόλη διεθυλενίου οφείλονται σε χρήση χαμηλού κόστους και ποιότητας πρώτων υλών. Η χρήση πρώτων υλών κορυφαίας ποιότητας, κατάλληλων για φαρμακευτική χρήση (USP grade), εγγυάται την απουσία κάθε άλλης πιθανά βλαβερής ουσίας ! Η χρήση μάλιστα Φυτικής Γλυκερίνης ως μοναδικό συστατικό στο υγρό αναπλήρωσης εξασφαλίζει με απόλυτο τρόπο την ασφάλεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου Esmoke. 
     
  3. Το υγρό αναπλήρωσης Esmoke παρασκευάζεται στην Ευρώπη από κορυφαίες βιομηχανίες, τα συστατικά του δε προορίζονται για φαρμακευτική χρήση και έχουν βαθμό καθαρότητας έως και 99,5%.
πηγη   http://esmoke.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου