Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Αποκάλυψη βόμβα για την Συνεταιριστική Τράπεζα !!!!

Απίστευτες και υπόγειες μεθοδεύσεις, που αποδεικνύουν ένα παρασκήνιο, το οποίο εκθέτει την Τράπεζα της Ελλάδος και φυσικά όλο το τραπεζικό σύστημα και την ίδια την κυβέρνηση!!!  

Την ίδια ώρα που στην Λαμία έβαλαν λουκέτο, με αυτό τον ξεδιάντροπο τρόπο, ανακάλεσαν και την άδεια της Συνεταιριστικής τράπεζας Εύβοιας και ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα το άδικο και το ανήθικο της μεθόδευσης, καθώς επίσης και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των διοικούντων την Τράπεζα της Λαμίας και φυσικά την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των πολιτικών παραγόντων του τόπου, αφού κανείς δεν μας υπολογίζει στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Με άλλα λόγια είμαστε οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης..Οι καρπαζοεισπράκτορες της όλης υπόθεσης...

Η αποκάλυψη βόμβα έγινε από τη zougla.gr και πρέπει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος να βγει δημόσια και να πει την αλήθεια. Να πει τι ακριβώς συμβαίνει και πως είναι δυνατόν να παίζονται τέτοια παιχνίδια στις πλάτες των απλών συνεταίρων και καταθετών και των εργαζομένων. 

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της zougla.gr και δείτε την απόφαση που εκθέτει την ΤτΕ:
Έκθετα για τους χειρισμούς τους και τις μεθοδεύσεις τους είναι τα μέλη της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων, τα οποία θορυβημένα από την αποκάλυψη της zougla.gr σχετικά με την «κατάρρευση» της Αχαϊκής Τράπεζας συνεδρίασαν το πρωινό της Κυριακής 18ης Μαρτίου.

Από τα πρακτικά της συνεδρίασης, τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, προκύπτει ότι τη συγκεκριμένη ημέρα η Επιτροπή αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάκληση αδειών για τέσσερις τράπεζες. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα, μέσω επίσημου δελτίου Τύπου που εξεδόθη, γνωστοποιήθηκε ότι η διαδικασία ανάκλησης θα ισχύσει για τις συνεταιριστικές τράπεζες της Αχαϊκής, της Λαμίας και της Λέσβου-Λήμνου.

Έκτοτε ξεκίνησε ένα νέο τραπεζικό «θρίλερ», το οποίο αποκάλυψε το χθεσινό δημοσίευμα της zougla.gr.

Ένα «θρίλερ» από το οποίο γεννήθηκαν αρκετά ερωτήματα, καθώς το μείζον θέμα ανάκλησης της τέταρτης -κατά σειρά- συνεταιριστικής τράπεζας (που ουδέποτε ανακοινώθηκε) προκάλεσε αναταραχή σε καταθέτες και μικρομεριδιούχους.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι το θέμα της εν λόγω τράπεζας ήταν το πρώτο το οποίο συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής, ενώ η απόφαση που εκδόθηκε και υπεγράφη ανέφερε ότι έπρεπε να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και στον ιστότοπο της Τράπεζας της Ελλάδος. Κάτι που ουδέποτε συνέβη…

Αποφάσισαν βάσει παλαιότερων στοιχείων!

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι το τέταρτο πιστωτικό ίδρυμα, του οποίου η άδεια ανακλήθηκε, είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Ευβοίας. Το όνομά της γνωστοποιήθηκε από την εκπομπή του zougla radio «Cosa Nostra». 

Δείτε την απόφαση


Ω του θαύματος όμως, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Ευβοίας ουδέποτε φιλοξενήθηκε σε δελτίο Τύπου της Τράπεζας της Ελλάδος για τον λόγο ότι η απόφαση ανάκλησης της άδειάς της φαίνεται να βασίσθηκε σε προγενέστερα στοιχεία! Ως εκ τούτου, η απόφαση η οποία ελήφθη φαίνεται να ανακλήθηκε από τα ίδια μέλη της ίδιας επιτροπής που την είχαν υπογράψει. Μπάχαλο! 

Μιλώντας στη zougla.gr ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Ν. Ευβοίας, κ. Δημήτρης Παπαγρηγορίου, επεσήμανε ότι η εν λόγω απόφαση «προφανώς βασίστηκε σε κάποια δεδομένα τα οποία προϋπήρχαν».

«Είναι προγενέστερη η αιτιολόγηση» τόνισε και προσέθεσε: «Πράγματι, οι οικονομικοί δείκτες μας τον Σεπτέμβριο είχαν πρόβλημα, εμείς όμως με τις επαφές που είχαμε με την Τράπεζα της Ελλάδος εφαρμόσαμε επιπλέον στοιχεία, είχαμε υποδειγματική εσωτερική οργάνωση και μάλιστα ήμασταν κερδοφόροι στη χρήση του 2011. Πώς γίνεται λοιπόν να κλείσουμε;».

Μάλιστα, ο κ. Παπαγρηγορίου επισημαίνει ότι η αρμόδια επιτροπή μάλλον έλεγξε αρχικά τα προγενέστερα στοιχεία, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε πιο ενδελεχή έλεγχο, με αποτέλεσμα να μην «ενεργοποιήσει» την απόφαση που -παραδόξως- εξέλαβε το πρωινό της περασμένης Κυριακής.

«Μάλλον στάθηκαν στους δείκτες του Σεπτεμβρίου και μετά έλεγξαν καλύτερα τα στοιχεία» καταλήγει ο κ. Παπαγρηγορίου. Τόσο καλά…  


πηγη  http://www.lamiareport.gr 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου