Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Η απάντηση του Γκλέτσου στους Ράδιο Αρβύλα. (video) http://www.lamiastar.gr


Με αρκετή δόση χιούμορ αντιμετώπισαν οι τηλεοπτικές εκπομπές την βουτιά του δημάρχου Στυλίδας ανήμερα των Θεοφανείων. Οι «Ράδιο Αρβύλα» ετοίμασαν ένα απολαυστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γκλετσο. «Σατιρίζομαι άρα υπάρχω» απαντά ο δήμαρχος μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδας σε όσους τον κατηγορούν για υπερβολική έκθεση στα ΜΜΕ και δεν διστάζει να δηλώσει ότι χρησιμοποιεί την τηλεόραση για να πετύχει τον σκοπό του και να προβάλλει το έργο του.
Αυτή την δημοσιότητα χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Στυλίδας και πέρισυ τέτοια ημέρα όταν οδηγούνταν με χειροπέδες στα δικαστήρια Λαμίας προκειμένου να εξασφαλίσει δωρεάν κάρτες για τους δημότες του από τα διόδια Πελασγίας. Σήμερα ένα χρόνο ακριβώς μετά δηλώνει υπερήφανος, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής του παράπλευρου δρόμου και δεν τον απασχολεί καθόλου ο δικαστικός αγώνας που έχει μπροστά του.
Η τόνωση της τοπικής αγοράς είναι τώρα το πρώτο μέλημα του δημάρχου Στυλίδας ο οποίος ετοιμάζεται να εκδώσει εκπτωτικά κουπόνια για αγορές στα καταστήματα της Ανατολικής Φθιώτιδας αλλά και να στήσει σημείο πώλησης των τοπικών προιόντων στο καταστημα 222 επι της Εθνικής Οδού.
Η Στυλίδα θα βρεθεί και πάλι στο κέντρο της προσοχής όλης της Φθιώτιδας την Κυριακή αφού γνωστοί καλλιτέχνες έρχονται για μια συναυλία με δωρεάν είσοδο αλλά και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η Κατερίνα Στικούδη, οι Going Trough και οι NEVMA από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής και μετά θα βρίσκονται στην πλατεία της Στυλίδας για την απαραίτητη πρόβα έτσι ώστε γύρω στις 7.30 το βράδυ να προσφέρουν ένα απολαυστικό θέαμα σε όσους επιλέξουν να διασκεδάσουν μαζί τους. Κατά την διάρκεια της συναυλίας θα συγκεντρώνονται χρήματα για τον σύλλογο Φλόγα και το Χαμόγελο του παιδιού.

    • .
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου