Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κατάργηση 10 εφαρμογών από τη Yahoo!!!!


20120129 193125 Κατάργηση 10 εφαρμογών από τη Yahoo!Το βάρος της στα κινητά αποφάσισε να ρίξει η Yahoo! και για το λόγο αυτό ανακοίνωσε την κατάργηση 10 εφαρμογών από τις υπηρεσίες της.
Πρόκειται για εφαρμογές που αφορούν τόσο τα iPad/iPhone όσο και τις συσκευές που τρέχουν σε Android και Blackberry. Σύμφωνα με την εταιρεία πρόκειται για σχετικά παρωχημένες εφαρμογές οι οποίες δεν καλύπτουν πια τις απαιτήσεις των χρηστών. Στόχος της λοιπόν είναι ο σχεδιασμός νέων προϊόντων με μεγαλύτερες δυνατότητες.
Συγκεκριμένα, οι εφαρμογές που θα καταργηθούν είναι οι:
Yahoo! Μeme (iPad/iPhone)
Yahoo! Mim (iPad)
Yahoo! Answers (Android)
Yahoo! AppSpot (Android/iPhone)
Yahoo! Deals (iPhone)
Yahoo! Finance (BlackBerry)
Yahoo! Movies (Android)
Yahoo! News (Android)
Yahoo! Shopping (iPhone)
Yahoo! Sketch-a-Search (iPad/iPhone)
Μεμονωμένες λειτουργίες τους βέβαια, όπως για παράδειγμα τα AppSpot και Sketch-a-Search, θα εξακολουθήσουν να παρέχονται και θα ενσωματωθούν στην κεντρική εφαρμογή του Yahoo! Search. Σε ό,τι αφορά πάντως τον νέο προσανατολισμό της, η εταιρεία δήλωσε ότι θα εστιαστεί στα σημεία εκείνα στα οποία ήδη έχει προβάδισμα.
Ανέφερε μάλιστα ως παραδείγματα τις έξυπνες τηλεοράσεις IntoNow, το Livestand αλλά και υπάρχουσες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα όπως το Yahoo! Mail, το Messenger, το Sportacular και το Flickr.
proho.gr
Διαβάστε περισσότερα: http://www.greek-radar.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου