Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ........ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙC ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!!!!

Την Παρασκευή σας ενημερώσαμε (στο άρθρο με τίτλο "Στο προσκήνιο… η (α)πειθαρχία") πως στο εσωτερικό του Πόλις Καλλιθέας προέκυψε σοβαρό πρόβλημα με την εξωαγωνιστική συμπεριφορά δύο παικτών κατά τη διάρκεια της διαμονής της ομάδας στη Σάμο για το παιχνίδι με τον Πολυκράτη. Τα ονόματα τους δεν είχαν διαρρεύσει καθώς οι διοικούντες τον σύλλογο δεν θέλησαν να προβούν σε καμία ανακοίνωση πριν ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. 

Η μη χρησιμοποίηση των Ψάλτου και Σαρίκα στο προχθεσινό νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Πορφύρα (83-58) ήταν το στοιχείο που "φωτογράφισε" τους "άτακτους" παίκτες και σήμερα αργά το βράδυ ήρθε η επιβεβαίωση από τη διοίκηση των "πράσινων". 

Πιο συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του Δ.Σ. ο Ψάλτου αποχωρεί οριστικά από την ομάδα, καθώς δεν δέχθηκε το βαρύ πρόστιμο που του επεβλήθη, κάτι που δεν ισχύει για τον Σαρίκα, ο οποίος δέχθηκε να πληρώσει το πρόστιμο για παράβαση ωραρίου παραμονή αγώνα με αποτέλεσμα να συνεχίσει κανονικά τη σεζόν με τη φανέλα του Πόλις Καλλιθέας

Έτσι, οι νεοφώτιστοι θα συνεχίσουν το φετινό τους ταξίδι στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου Νότου χωρίς έναν παίκτη, η απόκτηση του οποίου είχε φέρει κλίμα αισιοδοξίας δημιουργώντας, παράλληλα, και υψηλές απαιτήσεις.



πηγη  http://www.basketblog.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου