Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Επιτυχημένη η συνεργασία της Interamerican με την ING Μεσιτική στην υγεία


Η συνεργασία που ξεκίνησε τον Ιούνιο 2009 ηINTERAMERICAN με την ING Μεσιτική για τη διάθεση νοσοκομειακών προγραμμάτων, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και μετουσιώνεται, πλέον, σε αποτελέσματα. Όπως αποδεικνύεται, για την INTERAMERICAN αναπτύχθηκε ουσιαστικά μία ακόμη δυνατότητα διανομής στον τομέα υγείας, ο οποίος αποτελεί “κορμό” των δραστηριοτήτων της, ενώ για την ING, η συνεργασία αυτή αποτέλεσε ευκαιρία διάθεσης προϊόντων δεδομένης αξιοπιστίας και ποιότητας.
Πριν λίγες ημέρες σε μια πανηγυρική εκδήλωση εορτάστηκαν τα 2,5 χρόνια συνεργασίας των δύο μεγάλων ασφαλιστικών επιχειρήσεων, κατά την οποία βραβεύθηκαν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του δικτύου ING που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις προγραμμάτων υγείας Medisystem κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2011.
Κατά την εκδήλωση μίλησαν ο Ι. Πολλάλης, καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με εξειδίκευση σε θέματα διοίκησης της υγείας, ο οποίος αναφέρθηκε στις διανοιγόμενες ανάγκες ασφάλισης της υγείας και περίθαλψης υπό τις σημερινές συνθήκες, καθώς και ο Γ. Βελιώτης, γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας της INTERAMERICAN, που έδωσε το στίγμα της ασφαλιστικής αγοράς στον κλάδο υγείας, της ηγετικής θέσης της INTERAMERICAN και της οργάνωσης των υπηρεσιών της.
Με το μότο “Μαζί πρώτοι στην Υγεία” o Γ. Μαυρέλης, γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της INTERAMERICAN υπογράμμισε την αναγκαιότητα του ρόλου των ασφαλιστικών συμβούλων στην ασφάλιση υγείας και τη μοναδικότητα των προγραμμάτων και υπηρεσιών της εταιρείας που έχουν αποδώσει στο εννεάμηνο του 2011 νέα παραγωγή υγείας 13,8 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας ότι το 9,4% της νέας παραγωγής προέρχεται από το δίκτυο της ING. Όπως τόνισε ο κ. Μαυρέλης «σήμερα, μέσα σε αυτό το περιβάλλον των ραγδαίων μεταβολών οι συνεργασίες αυξάνουν την αξία που παρέχουμε στους καταναλωτές και αποτελούν μονόδρομο για την ανάπτυξη των φερέγγυων εταιρειών που βλέπουν μπροστά», αναφέροντας ως χαρακτηριστικά επιτυχημένο το παράδειγμα της συνεργασίας INTERAMERICAN – ING.
Οι βραβεύσεις
Για τις επιδόσεις τους σε νέα παραγωγή ασφαλίσεων υγείας Medisystem  βραβεύθηκαν οι εξής συνεργάτες της ING, κατά σειρά επιτυχίας:
• Agency Managers: Ευαγγελία Πιτόγλου-Ζαφείρη, Αθανάσιος Κατσιγιάννης και Γρηγόρης Παλαμίδας.
• Assistant Agency Manager: Θεόφιλος Τσιολέκας.
• Unit Managers: Ιωάννης Κουτσουράκης, Κωνσταντίνος Καβαλάρης και Νικόλαος Τσόκας.
• Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι: Παναγιώτης Φούντας, Πολύδωρος Σταμούλης, Ιωάννης Περσίδης, Κωνσταντίνος Κασσελούρης, Ζουάν Κάρλος Διγενάκης, Χαράλαμπος Κατσαβός, Άγγελος Παπαλεβυζάκης, Ιωάννης Καλκάνης, Νίκος Ραγκούσης και Ειρήνη Παπαδάκη.
• Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Άρη Μελισσουργό, Unit Manager.

πηγη  http://www.insuranceworld.gr

ING Ελληνική πρόκειται για τη θυγατρική Μεσιτική της Ασφαλιστικής Εταιρείας ING Hellas
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου