Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Νέα χαρακτηριστικά για το Google+


Νέα χαρακτηριστικά για το Google+
Η Google ανακοίνωσε μια αρκετά εντυπωσιακή λίστα νέων χαρακτηριστικών για τους χρήστες του Google+.

Ένα από τα κυριότερα παράπονα των χρηστών είχε σχέση με το «θόρυβο» στην ροή ή μάλλον με το πρόβλημα που είχαν με τον μη έλεγχό της σελίδας. Τώρα πλέον, ο καθένας θα μπορεί να βλέπει όλες τις αναρτήσεις που επιθυμεί, χρησιμοποιώντας ένα νέο slider που βρίσκεται στην κορυφή του κάθε κύκλου. Επίσης, θα μπορεί να καθορίσει το πόσες πληροφορίες από τον εκάστοτε κύκλο θα εμφανίζονται στην κεντρική ροή.

Μετά το λανσάρισμα των Google+ Pages, η εταιρεία παρουσιάζει μερικές νέες αλλαγές στην υπηρεσία, ώστε να είναι ευκολότερη η ανάθεση ενός διαχειριστή. Πλέον, θα είναι δυνατό να διορίζονται μέχρι και 50 διαχειριστές, για οποιαδήποτε Page, με συστήματα ειδοποιήσεων και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά. 

Οι διαχειριστές θα είναι επίσης δυνατό να μαθαίνουν περισσότερα πράγματα για τους χρήστες, με ένα συνολικό καταμετρητή όσων έχουν επισημάνει με «+1» την Page ή την έχουν προσθέσει στους κύκλους τους.

Το Google+, αποτελεί το ανερχόμενο αστέρι στις online κοινότητες, οπότε είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον νέα χαρακτηριστικά να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Ήδη, έχει επανασχεδιαστεί το lightbox, ώστε να βελτιωθεί η πλοήγηση και η γενικότερη αίσθηση. Τέλος, έχει εισαχθεί ένα αρκετά «διαισθητικό» σύστημα επισήμανσης φωτογραφιών, το οποίο θα μπορούσε να συναγωνιστεί και αυτό του Facebook.








πηγη  http://www.newsbeast.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου