Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Να πάνε στις φυλακές Δομοκού οι βουλευτές του Νομού!!!!


Με μια... σημειολογική πρόσκληση του ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Δομοκού κάλεσε τους βουλευτές του Νομού να τους φιλοξενήσει  έστω για μια  ημέρα στις φυλακές!
"Έχουμε ειδικά δωμάτια για φιλοξενία"..!
Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1  ο κ. Γιώργος Γκίζας οι συνθήκες  εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων είναι απάνθρωπες, οι μισθοί έχουν μειωθεί δραματικά, έχουν μήνες να λάβουν τις υπερωρίες τους και τα εξαιρέσιμα και εργάζονται σε ένα σωφρονιστικό κατάστημα που δεν διαθέτει γιατρό και οι ίδιοι έχουν σώσει ακομη και ανθρώπινες ζωές αφού πολλές φορές συμβαίνουν έκτακτα περιστατικά που  οι σωφρονιστικοί είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν και ιατρικές υπηρεσίες μέχρι  το κάθε  περιστατικό να φτάσει στο Νοσοκομειο Λαμίας.
Με βάση το προγραμμα των κινητοποιήσεων τους οι σωφρονιστικοί του Δομοκού  δηλώνουν ότι από την 3η Ιανουαρίου δεν πρόκειται να  δεχτούν άλλους κρατούμενους, να κάνουν μεταγωγές και ότι άλλο  προβλέπεται αν δεν  υπάρξει ανταποκριση από τους υπεύθυνους του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
«Επιχειρούμε εδώ και καιρό να συναντηθούμε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον σημερινό  και τον προηγούμενο αλλα μας αγνοούν. Γιαυτο πρέπει οι βουλευτές και οι πέντε, να πάρουν θέση και να εξασφαλίσουν αυτή τη συνάντηση μας με τον Υπουργό….».


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου