Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ένωση Γονέων Παιανίας: Tετραήμερο θεατρικών παραστάσεων!!!!

ΑΦΙΣΣΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ1


Tετραήμερο θεατρικών παραστάσεων 
σε συνεργασία με τη θεατρική Ομάδα <<Εν Λευκώ>>

διοργανώνει τετραήμερο θεατρικών παραστάσεων στις 2, 3, 4 & 5 Δεκεμβρίου 2011
με το έργο: << Η αυλή των θαυμάτων>> του Ιακώβου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία Μπέττυς Λιβανού
στη σκηνή της αίθουσας Συνιδιοκτησίας Παιανίας – Σπύρου Αγγελή 14 & ώρα: 8:00μμ

Οι δωρεές των παραστάσεων θα διατεθούν ισόποσα στα...
σχολεία του Δήμου Παιανίας.


Εκπροσωπώντας τα παιδιά μας, σας καλούμε να αγκαλιάσετε αυτή την συνεργασία των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων των Δημοτικών Διαμερισμάτων Παιανίας & Γλυκών Νερών, που για πρώτη φορά ενώνονται ομόψυχα για έναν κοινό σκοπό:

« Σέβομαι τον Μαθητή – Στηρίζω το Σχολείο του! »

Οι δωρεές που θα συγκεντρωθούν από τις προσκλήσεις που θα διαθέσει ο κάθε Σύλλογος Γονέων θα είναι για την αποκλειστική οικονομική στήριξη του δικού του σχολείου. 

Ευχαριστούμε θερμά τόσο την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Παιανίας-Γλυκών Νερών «ΕΝ ΛΕΥΚΩ» όσο και τη Συνδιοκτησία Παιανίας (διάθεση θεατρικής σκηνής) που αφιλοκερδώς στέκονται στο πλευρό της Ένωσης Γονέων Παιανίας, καθώς και όλους εκείνους που προσφέρθηκαν εθελοντικά για την οργάνωση αυτής της δράσης.

Σας περιμένουμε στο τετραήμερο δικής σας ψυχαγωγίας και προσφοράς στους μαθητές των σχολείων μας.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευθείτε από τους Συλλόγους Γονέων Δήμου Παιανίας και στην είσοδο του θεάτρου πριν την έναρξη κάθε παράστασης.

Το έργο που θα παρακολουθήσετε <<H Αυλή των Θαυμάτων>> είναι ένα νεοελληνικό θεατρικό έργο που πρωτοπαρουσιάστηκε στις 18 Ιαναουαρίου 1957 από το Θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία του ιδίου του συγγραφέα. Θεωρείται ένα από τα έργα που σημάδεψαν την πορεία του Ελληνικού Θεάτρου. Σήμερα, 50 χρόνια μετά τη συγγραφή του, διατηρεί ακόμα μέρος της πρώτης του φρεσκάδας κι ανεβαίνει συχνά σε θεατρικές σκηνές επαγγελματικών και ερασιτεχνικών θιάσων.

Η θεατρική ομάδα "Eν Λευκώ" σας παρουσιάζει την παράσταση σε σκηνοθεσία Μπέττυς Λιβανού και την προσφέρει σε όλους τους δημότες για την στήριξη των σχολείων. 



http://anatolikiattikinews.blogspot
http://adena-gr.blogspot.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου